Co powiecie?
Szukaj
Co powiecie?
Ja poczekam na inne z tej sesji
ps. Nie wiem dlaczego, ale pierwsze co "rzuca się w oczy" na tym zdjęciu to... nos modelki po lewej.
a czemuż poczekasz na inne? tej szkoda komentować?
Fajna stylizacja retro, do której w ogóle nie pasuje mi "pani sprzątaczka". Widziałbym tu bardziej jakiegoś gentlemana w garniturze.
czarny: zadziwiające... stwierdzasz że fajna stylizacja retro a na rockabilly girl mówisz sprzątaczka
prz3mo: owszem będą lepsze petardy ale nie będą tutaj umieszczonez wiadomych powodów
![]()
Dzięki za wyczerpującą opinię o zdjęciuModelce przekażę że jest nijaka
A tak po chwili namysłu jednak to napiszę...
Jeśli uważasz że facet w garniaku pasowałbym do rockabilly girl to raczej kiepsko z Twoją wiedzą![]()
Ostatnio edytowane przez Sapphiron ; 11-07-2012 o 12:59
Raczej moja wiedza nie ma tu nic do rzeczy tylko gust, a gustach wiadomo... To nie są zdjęcia z cyklu dokument i nie muszą być odwzorowane wiernie realia tamtego okresu. Wystawiasz do oceny jedno zdjęcie i tak też je oceniam, jeśli zamiast modelki po lewej dasz faceta w niedopiętej koszuli i garniaku (żeby nie było, że się wycofuję) i nie dodasz podpisu, że ta pani to rockabilly girl (widzę logo), to myślę, że nikt nie będzie czuł się zniesmaczony zbrukaniem czasów początków rock'n'rolla, a zdjęcie na pewno zyska. Co do kadru i obróbki podoba mi się, więc się tak nie denerwujEOT
Skontaktuj się z nami