Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Need a light, girl?

Co powiecie?

Domyślnie

Ja poczekam na inne z tej sesji

ps. Nie wiem dlaczego, ale pierwsze co "rzuca się w oczy" na tym zdjęciu to... nos modelki po lewej.

Domyślnie

a czemuż poczekasz na inne? tej szkoda komentować?

Domyślnie

Fajna stylizacja retro, do której w ogóle nie pasuje mi "pani sprzątaczka". Widziałbym tu bardziej jakiegoś gentlemana w garniturze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    a czemuż poczekasz na inne? tej szkoda komentować?
    Nie, nie... to zdjęcie jest dobre technicznie, ale czuję, że inne z tej sesji będą lepsze pod względem treści

Domyślnie

czarny: zadziwiające... stwierdzasz że fajna stylizacja retro a na rockabilly girl mówisz sprzątaczka

prz3mo: owszem będą lepsze petardy ale nie będą tutaj umieszczone z wiadomych powodów

Domyślnie

czarny: zadziwiające... stwierdzasz że fajna stylizacja retro a na rockabilly girl mówisz sprzątaczka
    Po prostu nie pasuje mi ta modelka na tym zdjęciu, nie ma urody z pazurem i przypomina mi sprzątaczkę, serio. Właśnie dlatego wolałbym kogoś kto nie zaburzałby urody modelki w aucie (i samochodu oczywiście ) swoją nijakością. Takie są moje odczucia.

Domyślnie

Dzięki za wyczerpującą opinię o zdjęciu Modelce przekażę że jest nijaka

A tak po chwili namysłu jednak to napiszę...

Jeśli uważasz że facet w garniaku pasowałbym do rockabilly girl to raczej kiepsko z Twoją wiedzą
    Ostatnio edytowane przez Sapphiron ; 11-07-2012 o 12:59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarny. Zobacz posta
    Po prostu nie pasuje mi ta modelka na tym zdjęciu, nie ma urody z pazurem i przypomina mi sprzątaczkę, serio.
    Wystarczyłoby ją inaczej ustawić, poprosić, żeby coś zagrała, a ta beznamiętna mina faktycznie przywodzi na myśl konserwatorkę powierzchni płaskich poproszoną o ogień. Pani po prawej robi to dobrze.

Domyślnie

Jeśli uważasz że facet w garniaku pasowałbym do rockabilly girl to raczej kiepsko z Twoją wiedzą
    Raczej moja wiedza nie ma tu nic do rzeczy tylko gust, a gustach wiadomo... To nie są zdjęcia z cyklu dokument i nie muszą być odwzorowane wiernie realia tamtego okresu. Wystawiasz do oceny jedno zdjęcie i tak też je oceniam, jeśli zamiast modelki po lewej dasz faceta w niedopiętej koszuli i garniaku (żeby nie było, że się wycofuję) i nie dodasz podpisu, że ta pani to rockabilly girl (widzę logo), to myślę, że nikt nie będzie czuł się zniesmaczony zbrukaniem czasów początków rock'n'rolla, a zdjęcie na pewno zyska. Co do kadru i obróbki podoba mi się, więc się tak nie denerwuj EOT

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów