Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: Jaki laptop

Domyślnie

Ja mam natomiast pytanie z zupełnie całkiem innej beczki.
    Dlaczego uparłeś się na laptopa skoro, przynajmniej przez 5 m-cy, będziesz uziemiony?
    Za te pieniądze kupisz znacznie bardziej wydajniejszy PC a i na przyszłość będzie ci łatwiej wymienić podzespoły niż całość (nie wierze, że laptop posłuży ci 5 lat).
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeparD Zobacz posta
    ... (nie wierze, że laptop posłuży ci 5 lat).
    Twoja niewiara nie zaklnie rzeczywistości , a fakty są takie, że już mój przykład, kładzie Twoją teorię na obie łopatki.

Laptopy, oczywiście właściwie używane, potrafią pracować znacznie dłużej, niż 5 lat (nawet dwukrotnie dłużej, choć to już są wtedy przedmioty zabytkowe ).
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Okej. Skrót myślowy zastosowałem.
    Nie chodziło mi o to, że laptop padnie, tylko o to, że za pięć lat wymagania sprzętowe oprogramowania będą znacząco większe od aktualnych.

Laptop jest świetnym narzędziem, kiedy szukamy mobilności wraz z wydajnością. Z tego co czytam to kolega poszukuje komputera multimedialnego (filmy, muzyka przez dobrą kartę dźwiękową, gry, komunikatory, itp), do tego na tyle wydajnego by można było wygodnie pracować w Lightroom'ie. Ani słowa o tym, iż ma być to sprzęt mobilny, a wręcz przeciwnie, przeczytać można iż kolega jest uziemiony na 5 miesięcy w domu.

Także sumując powyższe, jaki jest sens kupna laptopa (oprócz tego, iż zajmie mniej miejsca - co chyba jest akurat nieistotne, bo komputer wcześniej już był)?

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

... ale co facetowi żałujesz?

Chce laptopa, niech ma laptopa.

Każdemu wedle potrzeb.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Edit: spoznilem sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    ... ale co facetowi żałujesz?

Chce laptopa, niech ma laptopa.

Każdemu wedle potrzeb.
    nie no... oczywiście

Domyślnie

hehe Panowie sprawa się miwa niestety tak ,że laptop będzie w domu niestety i trochę się po szpitalach ze mną powłóczy a jak wiadomo tam jest troszkę nudno a tak tv się ogladnie film nadrobi zaległości jeśli chodzi o obróbkę itd a w przyszłości po prostu do zdjęć się przyda nawigacja itd , też się bije miedzy puszką a laptopem jednak mobilność będzie lepsza z góry dziękuję jutro mam nadzieję ,że będzie na stoliku z jakąś podkładką chłodzącą choć nie wiem jaką możecie coś polecić na allegro są od 20-100 ale czy to działa
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Co do podkładki (bo temat mam gruntownie przerobiony ), polecam NC27 wieluńskiej firmy AAB, która jest wierną kopią podkładki ZALMAN ZM-NC-1000.

http://aab.com.pl/aab-cooling-nc27-c...d-laptopa.html

Za to z dużo lepsza ceną.

Nie wiem czy tak samo trwała, ale Zalman kosztuje prawie cztery razy więcej.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Co do podkładki (bo temat mam gruntownie przerobiony ), polecam NC27 wieluńskiej firmy AAB, która jest wierną kopią podkładki ZALMAN ZM-NC-1000.

http://aab.com.pl/aab-cooling-nc27-c...d-laptopa.html

Za to z dużo lepsza ceną.

Nie wiem czy tak samo trwała, ale Zalman kosztuje prawie cztery razy więcej.
    super na allegro tylko coś nie mogę tego znaleść a napisz mi jak wygoda użytkowania nie przeszkadza nic nic nie wystaje nie ma spadków napięć itd itd jak tmp , chałas wszystko co możesz , nie chce kupić talerza przypominającego ufo który będzie głośnyy niczym odrzutowiec
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Miałem zalmana i polecam. Cisza i spokój. Wykonanie pierwsza klasa. Nic nie brzęczy, itp.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów