Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Dominika [Bull Island]

Witam, dwa zdjęcia do oceny. Jakby się podobało to zapraszam na kilka innych z tego setu na Bloga.

Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 01-07-2012 o 12:53

Domyślnie

pierwsze w ogole mi sie nie podoba, ponieważ twarz jest tak rozjasniona, ze wyglada jakby Dominika miała na licu dwa centymetry gipsu.

Drugie przyjemniejsze ,ładnie zrównoważony kadr załomami ścian z lewej.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Co do pierwszego to ja u siebie widzę szczegóły na twarzy więc nie wydaje mi się ze jest zbyt jasne.

Domyślnie

U siebie widzisz. U nas na monitorach nie prezentuję się to zbyt dobrze. Kadry ok.

Domyślnie

Niestety słabe monitory nie pokażą przejść w światłach. Podobnie jak te w większości firm, ustawione do pracy z tekstem, a nie zdjęciami.
    Oba zdjęcia nie wciągają. Głównie za sprawą światła. Jedynka jest lepsza pod względem całościowym. Natomiast dwójka ma duży potencjał. Ciekawe zestawienie brył w tle można trochę lepiej wykorzystać - w dobrym świetle to chyba niezła miejscówka. Może warto odsunąć modelkę od ściany. Zostanie płaszczyzna w tle, ale zmieni się odbiór.

Domyślnie

całkiem fajowe zdjęcia, obróbka nietypowa, podoba się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekhc666 Zobacz posta
    Co powiecie o tym?

"Obzerkaj" histogram tego zdjęcia. W poziomach 0-30 nie ma nic, dlatego jest jakby wypłowiałe. Przesuń lewy suwak w prawo, a zobaczysz różnicę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    "Obzerkaj" histogram tego zdjęcia. W poziomach 0-30 nie ma nic, dlatego jest jakby wypłowiałe. Przesuń lewy suwak w prawo, a zobaczysz różnicę.
    ej ..to tak ma być

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów