Jak w temacie, kilka klatek z debiutu w klubie.
Cenne rady bardzo mile widziane, ponieważ za 2 tygodnie podejście do tematu nr 2
pozdrawiam
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
BONUS
Szukaj
Jak w temacie, kilka klatek z debiutu w klubie.
Cenne rady bardzo mile widziane, ponieważ za 2 tygodnie podejście do tematu nr 2
pozdrawiam
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
BONUS
Naród aż tak zżółkł albo obróbka jest do dupy
Stawiam na opcję nr.2 - powinni zabronić korzystanie z gotowych crossów, bo pójście na łatwiznę za bardzo kusi ...
15 na pewno do wyrzucenia ze względu na zamknięte oczy, reszta pod względem uchwyconego momentu również bez "ohów i ahów".
Z każdym kolejnym reportażem z klubu będzie lepiejSam pstrykałem kiedyś w klubach i wiem ile trzeba przyczajania i podchodów żeby upolować ciekawą klatkę
![]()
Większość zdjęć jest pozowana, następnym razem spróbuj pstrykać z zaskoczenia - zobaczysz, że będzie lepiej![]()
Ostatnio edytowane przez rafal1980 ; 28-06-2012 o 16:05
To tym bardziej nie rozumiem jak mógł Cię zadowolić końcowy efekt żółtej skóry
O ile przy gotowcach jeden klik jest efekt i leci się dalej, o tyle tutaj nie dało się przeoczyć tej niedogodności![]()
Uwagi o "żółtości" dostałem już nie pierwszy raz, i doszedłem teraz do wniosku, że muszę swoje zdjęcia zobaczyć na jakimś innym (niekoniecznie lepszym, byle w miarę dobrze skalibrowanym) monitorze.
Z uwagi na finanse obecnie obrabiam na laptopie z LED-em, więc przypuszczam, że z ustawieniami u mnie jest źle (bo ja nie widzę nic przesyconego).
Ale sprawdzę to i postaram się jakoś inaczej ustawić![]()
obróbka, kolorystyka to jakaś masakra.
wyglada to jak jakiś hispterski preset na ajfona
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Skontaktuj się z nami