Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Klubowy debiut

Domyślnie Klubowy debiut

Jak w temacie, kilka klatek z debiutu w klubie.
    Cenne rady bardzo mile widziane, ponieważ za 2 tygodnie podejście do tematu nr 2
    pozdrawiam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

BONUS

Domyślnie

Naród aż tak zżółkł albo obróbka jest do dupy
    Stawiam na opcję nr.2 - powinni zabronić korzystanie z gotowych crossów, bo pójście na łatwiznę za bardzo kusi ...
    15 na pewno do wyrzucenia ze względu na zamknięte oczy, reszta pod względem uchwyconego momentu również bez "ohów i ahów".
    Z każdym kolejnym reportażem z klubu będzie lepiej Sam pstrykałem kiedyś w klubach i wiem ile trzeba przyczajania i podchodów żeby upolować ciekawą klatkę
    Większość zdjęć jest pozowana, następnym razem spróbuj pstrykać z zaskoczenia - zobaczysz, że będzie lepiej
    Ostatnio edytowane przez rafal1980 ; 28-06-2012 o 16:05

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAFAL_PAWLEWICZ Zobacz posta
    powinni zabronić korzystanie z gotowych crossów, bo pójście na łatwiznę za bardzo kusi ...
    Nie korzystam z gotowców ale dzięki za uwagi
    pozdrawiam

Domyślnie

To tym bardziej nie rozumiem jak mógł Cię zadowolić końcowy efekt żółtej skóry
    O ile przy gotowcach jeden klik jest efekt i leci się dalej, o tyle tutaj nie dało się przeoczyć tej niedogodności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAFAL_PAWLEWICZ Zobacz posta
    To tym bardziej nie rozumiem jak mógł Cię zadowolić końcowy efekt żółtej skóry
    O ile przy gotowcach jeden klik jest efekt i leci się dalej, o tyle tutaj nie dało się przeoczyć tej niedogodności
    Uwagi o "żółtości" dostałem już nie pierwszy raz, i doszedłem teraz do wniosku, że muszę swoje zdjęcia zobaczyć na jakimś innym (niekoniecznie lepszym, byle w miarę dobrze skalibrowanym) monitorze.
    Z uwagi na finanse obecnie obrabiam na laptopie z LED-em, więc przypuszczam, że z ustawieniami u mnie jest źle (bo ja nie widzę nic przesyconego).
    Ale sprawdzę to i postaram się jakoś inaczej ustawić

Domyślnie

obróbka, kolorystyka to jakaś masakra.
    wyglada to jak jakiś hispterski preset na ajfona
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    obróbka, kolorystyka to jakaś masakra.
    wyglada to jak jakiś hispterski preset na ajfona
    bardzo szybka odpowiedź hehe, widać że kolega nie umie grzecznie przyjąć krytyki do swoich zdjęć

Uprawnienia umieszczania postów