Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Wilga

Domyślnie

po wyjsciu z gniazda uciekaja odrazu na wyzsze partie drzew i tam sa juz dokarmiane
    fotografowanie samych gniazd malo mnie kreci

Oszczędny w słowach Awatar krispike
    Miasto
    Lubelszczyzna

Domyślnie

Dwójka rewelacja. Gratulację takich zdjęć i spotkania tego pięknego i rzadkiego ptaka. W tym roku kilka razy słyszałem jego przepiękny śpiew, ale żeby go chociaż zobaczyć, nie mówić o sfotografowaniu. Ciekaw jestem jak Tobie to się udało...
    |D50|D300s|N18-70|N50/1.8|T17-50/2.8VC|SB-800|MF055XPro|
    "Wszystko, na co patrzysz w Twoim otoczeniu, powinno Cię cieszyć. A wszystko, co widzisz... to światło"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guest1 Zobacz posta
    po wyjsciu z gniazda uciekaja odrazu na wyzsze partie drzew i tam sa juz dokarmiane
    fotografowanie samych gniazd malo mnie kreci
    Jasne, rozumiem Twój pogląd Myślałem, że jest troche inaczej

Domyślnie

w moich okolicach aż roi się od wilg. Zewsząd słyszę ich śpiew. Widuję je w koronach drzew. Jak Ci się udało ją tak dobrze sfotografować? Zrobiłeś czatownię na drzewie?
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

czatownie mialem na ziemi i tez bylem zdziwiony ze tak nisko zrobily gniazdo ze caly czas mialem je przed buda ale to nie byl odrebny przypadek moj znajomy mial na 3.5 m troszke wyzej ale zbudowal platworme z palet wiec tez nie mial zle
    ale wczesniejsze obserwacje z tego roku i poprzednich to gniazda na wysokosci od 15-do 30m
    mialem troszke szczescia ale wydraptalem sobie to sam

Domyślnie

wspaniałe ujęcia i gratuluję Muszę pomyśleć o takiej platformie. Na razie cieszę się ich śpiewem i musi tak pozostać do przyszłego roku
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Świetny set, bdb jakość

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów