Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: nowe makbukipro

Domyślnie nowe makbukipro

tak wiem zgniłe jabłka itepe

mimo to wrzucam:

http://www.engadget.com/2012/06/11/a...n-macbook-pro/

jeżeli wyświetlacz tak kopie po gałach jak w nowym (nie całkiem już nowym) ipadzie to nie mam pytań.

co nie zmienia faktów, że za kilka miechów do kupienia u konkurencji za połowę ceny

nic tylko dziękować Jobsowi, eee..... znaczy się Cookowi.

pzdr

Domyślnie

Ale co będzie do kupienia u konkurencji za pół ceny bo nie łapię..?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

No jak to co? ekrany retina, podobne obudowy i konfiguracje.

Domyślnie

Ale u jakiej konkurencji będzie ta retina w lapkach? Gdzie, kiedy, za ile? Skoro IP4s ma je już od dawna a u konkurencji cisza to skąd ta pewność, że pojawią się tak nagle u konkurentów w lapkach? Nie ukrywam, przyjąłbym takowego z chęcią
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Ale u jakiej konkurencji będzie ta retina w lapkach? Gdzie, kiedy, za ile? Skoro IP4s ma je już od dawna a u konkurencji cisza to skąd ta pewność, że pojawią się tak nagle u konkurentów w lapkach? Nie ukrywam, przyjąłbym takowego z chęcią
    Retina to raczej nazwa uzywana przez apple do opisania gestosci upakowania pikseli. Wydawalo mi się, że ekrany o dużej "gestosci" konkurencja apple stosuje w telefonach już od jakiegoś czasu. Myslę, ze w przypadku lapów będzie podobnie. Słyszałem nawet, ze win8 ma już obsługę ekranów wysokiej rozdzielczosci.
    Ciekaw jestem, czy wzornictwo nowego mbp bedzie nasladowane w takim samym stopniu jak design Aira.

Btw Retinę miał już ip4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    Słyszałem nawet, ze win8 ma już obsługę ekranów wysokiej rozdzielczosci.
    Może nareszcie skończy się narzekanie na małe ikonki i kiepsko działające skalowanie.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    No jak to co? ekrany retina, podobne obudowy i konfiguracje.
    podobne obudowy? przeciez MBP jest tloczony od "milona" lat i jeszcze zaden inny producent nie wprowadzil na rynek kompa tak ladnego jak MBP Apple. jezeli juz ktos sie pokusi to napewno nie bedzie to o polowe taniej...

nowy MBP wyglada niezle, odchudzaja kolejne modele. szkoda tylko, ze zrezygnowali z napedu optycznego. widac, ze nastawiaja sie wylacznie na AppStore, z ktorego bedzie mozna sciagnac wszystko co potrzebne dla przecietnego Kowalsky'ego...
    zastanawia mnie tylko jedno...cena w USA jest za 2199 USD, w IE jest za 2199 Euro, a w UK jest za 1799 GBP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    szkoda tylko, ze zrezygnowali z napedu optycznego. widac, ze nastawiaja sie wylacznie na AppStore, z ktorego bedzie mozna sciagnac wszystko co potrzebne dla przecietnego Kowalsky'ego...
    Ekhmmmm......wszystko co jest na optycznym mozna miec z USB

zastanawia mnie tylko jedno...cena w USA jest za 2199 USD, w IE jest za 2199 Euro, a w UK jest za 1799 GBP
    Placi sie za jablko........
    Kupilem nowego iPhonea......nie chcesz Dawid mojego starego kupic?

Domyślnie

Greg77 jakos mnie tel od Apple nie rajcuje
    wiem, ze mozna miec instalki na USB, ale czasem masz cos na plycie i nie da rady tego zainstalowac...chociaz z drugiej strony CNX 2 instalowalem sciagajac instalke z sieci oj cos czuje, ze nowy MBP bedzie pod choinke
    nie wiedzialem, ze USD jest tak samo wysoko jak Euro trzeba bedzie kupic w UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    podobne obudowy? przeciez MBP jest tloczony od "milona" lat i jeszcze zaden inny producent nie wprowadzil na rynek kompa tak ladnego jak MBP Apple. jezeli juz ktos sie pokusi to napewno nie bedzie to o polowe taniej...
    z naciskiem na podobne :

http://www.reghardware.com/2011/09/1...ps_15z_laptop/
    http://www.reghardware.com/2012/05/0..._13_ultrabook/

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów