Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie "The Sound Of Winter"

Do samego konca nie jestem przekonany do tego zdjęcia, wracam po 2 dniach i... nic zero jakichkolwiek odczuc.... mimo tego, ze bylo pieknie o swicie.....

Pozdrawiam!

Marzy mi sie nowy monitor profesjonalny....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Sebastian, muszę Tobie powiedzieć, że fota bardzo mi się spodobała. Nie przesadziłeś z kolorami =))) barwa skał (czyt. kamieni) jest naturalna (kiedyś zaprezentowałeś fotę z niebieskimi skałkami ) Tutaj jest okey. Jedynie co mógłbyś zrobić to lokalnie zwiększyć kontrast w tym miejscu A! Jedno pytanko, na niebie po lewej stronie widać takie dziwne "tęczowanie", to jest po-obróbkowy efekt?

No i nie byłbym sobą gdybym się do czegoś nie przyczepił =] Dlaczego napisałeś "zero jakichkolwiek odczuc"? Wiesz zawsze byłem tego zdania, że jeśli chcesz oddać piękno zatrzymanej chwili musisz ją czuć całym sobą inaczej nici z tego, to takie moje fotograficzne tao... =)))

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Odnosnie kontrastu to potwierdzam, ze od dawna mam problem z monitorem i pod innym kontem patrzenia kontrast sie zmienia i nie moge ustrzelic. Oczywiscie zrobilem to zdjecie najlepiej jak umialem...

Teczowania ja u siebie nie widze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Chcialbym miec takie rozterki

Domyślnie

Mo sie podoba. Sa gory, bardzo ladnie sie dzieje na dalszych planach. Kolory I swiatlo bardzo dobre.
    Mam takie odczucia, ze to taki przyjazny I lagodny widok.
    Za sprawa rozswietlonego I cieplego pierwszego planu.
    W dali jest lekko przestrzennie, moze nawet tak troche gorsko monumentalnie...
    Ale jest ten pierwszy plan dajacy poczucie bezpieczenstwa, cieply, rozswietlony.
    Fajna I ciekawe w odbiorze zdjecie.

P.s Juz od jakiegos czasu pokazujesz gorskie odslony.
    A masz moze cos "grozniejszego"?
    Wiesz, ekspozycja, jakas przepasc, postrzepione skaly.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

piękna scena Sebastianie Dla takich chwil warto żyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    [CENTER]Do samego konca nie jestem przekonany do tego zdjęcia
    A nie przesadzasz ?

Podpisze sie pod przedmówcą , że chciałbym mieć podobne rozterki, jak i podobne tematy do focenia !
    puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Domyślnie

Kozak w tym świetle! Brawo!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Podoba mi się, przestrzennie jest. Może kadr bym bardziej panoramiczny zrobił.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów