Do samego konca nie jestem przekonany do tego zdjęcia, wracam po 2 dniach i... nic zero jakichkolwiek odczuc.... mimo tego, ze bylo pieknie o swicie.....![]()
Pozdrawiam!
Marzy mi sie nowy monitor profesjonalny....
Szukaj
Do samego konca nie jestem przekonany do tego zdjęcia, wracam po 2 dniach i... nic zero jakichkolwiek odczuc.... mimo tego, ze bylo pieknie o swicie.....![]()
Pozdrawiam!
Marzy mi sie nowy monitor profesjonalny....
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Chyba się wybiorę w góry
Sebastian, muszę Tobie powiedzieć, że fota bardzo mi się spodobała. Nie przesadziłeś z kolorami =))) barwa skał (czyt. kamieni) jest naturalna (kiedyś zaprezentowałeś fotę z niebieskimi skałkami) Tutaj jest okey. Jedynie co mógłbyś zrobić to lokalnie zwiększyć kontrast w tym miejscu A! Jedno pytanko, na niebie po lewej stronie widać takie dziwne "tęczowanie", to jest po-obróbkowy efekt?
No i nie byłbym sobą gdybym się do czegoś nie przyczepił =] Dlaczego napisałeś "zero jakichkolwiek odczuc"? Wiesz zawsze byłem tego zdania, że jeśli chcesz oddać piękno zatrzymanej chwili musisz ją czuć całym sobą inaczej nici z tego, to takie moje fotograficzne tao... =)))
Pozdrawiam! =]
Odnosnie kontrastu to potwierdzam, ze od dawna mam problem z monitorem i pod innym kontem patrzenia kontrast sie zmienia i nie moge ustrzelic. Oczywiscie zrobilem to zdjecie najlepiej jak umialem...
Teczowania ja u siebie nie widze...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Mo sie podoba. Sa gory, bardzo ladnie sie dzieje na dalszych planach. Kolory I swiatlo bardzo dobre.
Mam takie odczucia, ze to taki przyjazny I lagodny widok.
Za sprawa rozswietlonego I cieplego pierwszego planu.
W dali jest lekko przestrzennie, moze nawet tak troche gorsko monumentalnie...
Ale jest ten pierwszy plan dajacy poczucie bezpieczenstwa, cieply, rozswietlony.
Fajna I ciekawe w odbiorze zdjecie.
P.s Juz od jakiegos czasu pokazujesz gorskie odslony.
A masz moze cos "grozniejszego"?
Wiesz, ekspozycja, jakas przepasc, postrzepione skaly.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
piękna scena SebastianieDla takich chwil warto żyć
![]()
Kozak w tym świetle! Brawo!
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Podoba mi się, przestrzennie jest. Może kadr bym bardziej panoramiczny zrobił.
Skontaktuj się z nami