Close

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 118

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    No wlasnie to tez.. nauczona doswiadczeniem zawsze jest lepiej wybrac polke nizej, bo zaraz wyjdzie cos nowego i mniej boli, jak sie wyda mniej, no chyba ze kasa nie ma znaczenia.. to co innego, ale dzis to chyba kazdy sie z nia liczy..
    Sa inne priorytety tez..
    Ale w ten sposób to nigdy nie bedziesz zadowolona bo zawsze bedzie coś lepszego fajnego, co byś nie kupila. Zawsze bedzie jakiś aparat któy bedzie miał coś lepszego, lepsze iso, lepszy af, lepszą jakość... Tak samo z cenami, zawsze za jakiś czas bedzie taniej.

Lepiej kupić i robić foty, a do tego najlepiej przestać się oglądać za nowościami. Pamiętam że jak sprzedałem cyfrę to w ogole się przestałem interesować nowymi body, szkłami, osiągami, możliwosciami itp. i to było naprawdę fajne.
    Völkchlor

Domyślnie

@Mekano ja bym wolał dopłacić do nex7 - to inna klasa aparatu.
    Szczerze powiem, ja tez bym chyba wolala doplacic.. ale to jeszcze raz tyle.. tymbardziej, ze zajmujac sie fotografia, robie to czasami zarobkowo i duzy format dla mnie ma istotne znaczenie.
    Sam cierpliwie czekam i zobaczę czy Samsung NX200 nie stanieje
    Kosztuje teraz 600 euro w .es, mysle ze jak stanieje to niewiele, a dlaczego NX200 ze wzgledu na szkla?

Kilka zdjęć z 7-ki + Sigma 30mm/2.8
    ja juz naogladalam sie sporo i wiem na co stac nex-7 widzialam jedno z papuga.. no po prostu zyletka piekne, niesamowite..

Lepiej kupić i robić foty
    Hehe, zaczynajac w ogole temat jakis czas temu o bezlusterkowcach, nawet nie bylam pewna co do jakosci obrazka.. a teraz... w zasadzie od wczoraj jak zobaczylam zdjecie d4/7 - to ja chce tylko Nex-a
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Szykuje sie znowu nowa zabawka od Sony
    Sony NEX-F5 i 16-50mm pancake, czyli styl od 14-42 Lumix-a
    Ma wyjsc w lato, 16 mpix
    http://www.sonyalpharumors.com/sr5-a...g-this-summer/
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

A obiektywow brak.
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d5000 Zobacz posta
    A obiektywow brak.
    Dzisiaj zamówiłem 50/1.8 w Cyfrowych, będzie do kompletu z 16mm. Nic więcej mi nie trzeba. Nie po to kupiłem malucha, żeby mu 10 kół od tira przyczepiać.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Nie po to kupiłem malucha, żeby mu 10 kół od tira przyczepiać.
    haha,
    MariuszJ, ale ten pancake 16-50 co ma wyjsc to bedzie fajny miniaturowy..

Domyślnie

haha,
    MariuszJ, ale ten pancake 16-50 co ma wyjsc to bedzie fajny miniaturowy..
    I będzie droższy niż korpus i ciemny jak noc. Gdyby mi to nie szkodowało, już bym siedział w u43.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Szykuje sie znowu nowa zabawka od Sony
    Sony NEX-F5 i 16-50mm pancake, czyli styl od 14-42 Lumix-a
    Ma wyjsc w lato, 16 mpix
    Łeeeeeetam, na jesień szykują NEX 5S, radzę poczekać

Domyślnie

Łeeeeeetam, na jesień szykują NEX 5S, radzę poczekać
    Na pewno zartujesz?
    Ja slyszalam ze na jesien to ma byc G5 z 18 mpix

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Gdyby mi to nie szkodowało, już bym siedział w u43.
    A co Ci szkoduje ?

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów