Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Accident

Domyślnie

Przede wszystkim to nie street (mimo, że ulica zajmuje 1/3 kadru), ale zapewne wiesz o tym doskonale, a wrzucasz do tego działu żeby mi zrobić na złość.

Komentarze pt.: Fajne kolory, Fajne cienie, Fajny samochód, Fajna dziewczynka, pod fotografiami niektórych forumowiczów -- zawsze powodują u mnie poprawę humoru. Dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 29-05-2012 o 11:22
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

C'nie?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

odkladajac zarty na bok po glebszym zdiagnozowaniu problemu doszedlem do wniosku ze wszelkie fajne komentarze pojawiaja sie pod postami fajnych forumowiczow a Woytek co jak co ale fajny jest
    Road to Manila

Domyślnie

Wg mojej skromnej oceny, czyli osoby ktora streeta i reportazu nie robi, ale lubi je czasem poogladac. To street pelna geba.
    Bardzo trafny tytul. Jest tresc na tym zdjeciu, jest rejestracja jakiegos zdarzenia, uchwycenie chwili*.
    Jest pewne napiecie.
    Zatrzymany na srodku drogi samochod, pozostawione w pospiechu otwarte drzwi, dziewczynka wypatrujaca czegos w dali...co tam sie stalo?
    Wlasnie kwestia pozostawienia w domysle tego co sie stalo jest sila tej foty.
    Mozna by przedstawic cos doslownie, po prostu zlapac moment, pokazac zdarzenie.
    Ale bardzo oryginalne jest pokazac jakies zdarzenie(nie pokazujac go), tylko pozostawiajac je w kwesti domyslu I posilkujac sie tylko przedstawieniem reakcji swiadkow tego zdarzenie i zmian w otoczenie, ktore ono wywolalo (vide pozostawione otwarte drzwi i wypatrujaca dziewczynka)
    Podsumowujac to bardzo dobre foto. Oryginalne i niedoslowne. Ma klimat w stylu "cos sie tam stalo..."

* tajemnica autora pozostanie, czy tam byl rzeczywiscie wypadek i sie cos stalo. Czy po prostu zaaranzowal ta scene.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

accident jest... ofiara leży pod lewym kołem : |
    Nikon Fx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    To street pelna geba.
    To raczej road a nie street

tam w tle morze jest? bunkrów nie ma ale też jest zaje... heh

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta

Komentarze pt.: Fajne kolory, Fajne cienie, Fajny samochód, Fajna dziewczynka, pod fotografiami niektórych forumowiczów -- zawsze powodują u mnie poprawę humoru. Dziękuję.
    oj tam, oj tam, coś trzeba napisać czasem żeby autor nie płakał

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Wg mojej skromnej oceny, czyli osoby ktora streeta i reportazu nie robi, ale lubi je czasem poogladac. To street pelna geba.
    Bardzo trafny tytul. Jest tresc na tym zdjeciu, jest rejestracja jakiegos zdarzenia, uchwycenie chwili*.
    Jest pewne napiecie.
    Zatrzymany na srodku drogi samochod, pozostawione w pospiechu otwarte drzwi, dziewczynka wypatrujaca czegos w dali...co tam sie stalo?
    Wlasnie kwestia pozostawienia w domysle tego co sie stalo jest sila tej foty.
    Mozna by przedstawic cos doslownie, po prostu zlapac moment, pokazac zdarzenie.
    Ale bardzo oryginalne jest pokazac jakies zdarzenie(nie pokazujac go), tylko pozostawiajac je w kwesti domyslu I posilkujac sie tylko przedstawieniem reakcji swiadkow tego zdarzenie i zmian w otoczenie, ktore ono wywolalo (vide pozostawione otwarte drzwi i wypatrujaca dziewczynka)
    Podsumowujac to bardzo dobre foto. Oryginalne i niedoslowne. Ma klimat w stylu "cos sie tam stalo..."

* tajemnica autora pozostanie, czy tam byl rzeczywiscie wypadek i sie cos stalo. Czy po prostu zaaranzowal ta scene.
    trafna uwaga,
    jedna z lepszych fotografii kolegi wpkxa

Domyślnie

bardzo dobre jakosciowo
    bardzo dobre swiatlo
    ale nie majac jakiegos szerszego wgladu to ta 1 klatka sie nie broni
    w serii mysle ze bylaby to ciekawa odskocznia

Domyślnie

Hm... ...takie duże (i piękne) auto, że dla pieska już miejsca nie stało...
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów