jeśli to była parada techno to kadry ok![]()
Szukaj
Dziwne te zdjęcia, ja ich nie rozumiem, nie wiem co chciałeś przez nie przekazać oglądającemu.
Galeria: www.artifoto.ksu.pl
D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L
Przekaz jest prosty arti386: syn miał komunię, dostał prezenty, cieszy się z nich i wogóle jest fajnie
P.S. Jak mnie będziecie tak dalej szczypać to znajdę w Waszych portfolio sesje ślubne w niedorzecznych lub innych miejscach i tłumaczcie się jak się komponuje suknia ślubna z widłami i innymi gadżetamiOczywiście żartuję ale tak lekko ad vocem sobie pozwalam
![]()
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Nie mam zamiaru żadnej draki robić. Podchodzę do tego na luzie. Ja rozumiem, że moje podejście mogło w pierwszym momencie trochę zaskoczyć i być niezrozumiałe, ale wydawało mi się, że jastno wyraziłem potem kontekst i zamiary. Przyjmuję krytykę i rozumiem, że przekaz był niespójny. Trudno. Szkoda tylko że wypowiedzi o samych zdjęciach było mało ale to składam na karb ich mizerii i dzielnie to przyjmuję
Co do zestawu to D700 + N85/1.8 w większości.
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Jeśli to są prezenty(słuchawki etc) to mogłes zrobić z humorem zdjęcia, ale pokazując jakis prezent przed otwarciem go a później to hulaj dusza. Tak jak to przedstawiłeś oddzielnie to mi również nie pasuje choć rozumiem co autor miał na myśli.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Jeżeli wątkiem przewodnim miał być pastisz to wyszło super.
Świat idzie do przoduZnajomy prowadzący od wielu, wielu lat knajpę, po raz pierwszy spotkał się z życzeniem rodziny "Majowego Eskimosa" aby podać do stołu gorzałeczkę.
Tutaj jest... podpis
Autorze - jeśli masz frajdę z tych zdjęć, to nie tłumacz się z nich, bo to nie Ty masz problem tylko ci, którzy niezbyt kulturalnie je komentują. Są jakieś wzorce zdjęć których należy się trzymać??? Nie ośmieszajcie się ludzie...
Skontaktuj się z nami