Dziwne te zdjęcia, ja ich nie rozumiem, nie wiem co chciałeś przez nie przekazać oglądającemu.
Szukaj
Dziwne te zdjęcia, ja ich nie rozumiem, nie wiem co chciałeś przez nie przekazać oglądającemu.
Galeria: www.artifoto.ksu.pl
D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L
Oczywiście, że to wszystko ma się składać do kupy. Wyszedłem z założenia, być może błędnego, że pokazywanie Wam fefnastej sesji zdjęciowej z dzieckiem ze złożonymi rękami, na tle kościoła, na tle drzewka, z obrazkiem, lub siedzące na ławce to nie moja domena tylko osób które to robią i na tym zarabiają. Nie chciałem nic udziwniać na siłę tylko pokazać też inne ujęcie, niejako przy okazji samej komunii.
Szczerze przyznaję, że jednym z motywów takich a nie innych zdjęć jest też podejście mojego młodego do robienia mu zdjęć. Po pierwsze nie lubi, po drugie usztywnia się, po trzecie niecierpliwi się po pierwszym zdjęciu. A nie chwaląc się tym pomysłem go zdobyłem i zaskarbiłem sobie godzinną możliwość zrobienia mu kilku zdjęć, co mi się jeszcze do tej pory nie udawało. Być może przytłoczony tą radością i brakiem obiektywizmu co do samej sytuacji przeszarżowałem ... ale widać mam inne podejście do tej uroczystości, za co przepraszać nie mam zamiaru.
A krytykę przyjmuję i rozumiem, choć proszę o spojrzenie też z trochę innej persektywy. Howgh. A teraz siedzę już cicho i czekam na dalsze bicie![]()
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Przekaz jest prosty arti386: syn miał komunię, dostał prezenty, cieszy się z nich i wogóle jest fajnie
P.S. Jak mnie będziecie tak dalej szczypać to znajdę w Waszych portfolio sesje ślubne w niedorzecznych lub innych miejscach i tłumaczcie się jak się komponuje suknia ślubna z widłami i innymi gadżetamiOczywiście żartuję ale tak lekko ad vocem sobie pozwalam
![]()
Nie mam zamiaru żadnej draki robić. Podchodzę do tego na luzie. Ja rozumiem, że moje podejście mogło w pierwszym momencie trochę zaskoczyć i być niezrozumiałe, ale wydawało mi się, że jastno wyraziłem potem kontekst i zamiary. Przyjmuję krytykę i rozumiem, że przekaz był niespójny. Trudno. Szkoda tylko że wypowiedzi o samych zdjęciach było mało ale to składam na karb ich mizerii i dzielnie to przyjmuję
Co do zestawu to D700 + N85/1.8 w większości.
Jeśli to są prezenty(słuchawki etc) to mogłes zrobić z humorem zdjęcia, ale pokazując jakis prezent przed otwarciem go a później to hulaj dusza. Tak jak to przedstawiłeś oddzielnie to mi również nie pasuje choć rozumiem co autor miał na myśli.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Jeżeli wątkiem przewodnim miał być pastisz to wyszło super.
Świat idzie do przoduZnajomy prowadzący od wielu, wielu lat knajpę, po raz pierwszy spotkał się z życzeniem rodziny "Majowego Eskimosa" aby podać do stołu gorzałeczkę.
Tutaj jest... podpis
Autorze - jeśli masz frajdę z tych zdjęć, to nie tłumacz się z nich, bo to nie Ty masz problem tylko ci, którzy niezbyt kulturalnie je komentują. Są jakieś wzorce zdjęć których należy się trzymać??? Nie ośmieszajcie się ludzie...
Skontaktuj się z nami