Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Samotne.

Domyślnie Samotne.

Witam.

Wczoraj przez okno dojrzałem fajna chmurkę

Szybka decyzja,5 minut i jestem pod kasztanem

Od drogi jakieś 150 m i jest

Zapraszam.

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Szczęściarz, też bym chciał mieć takiego kasztana w zasięgu 5 minut. Dobrze że żeś poleciał, bo chmurka czadowa. Rzepaczek też fajnie wyszedł.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Szczęściarz, też bym chciał mieć takiego kasztana w zasięgu 5 minut. Dobrze że żeś poleciał, bo chmurka czadowa. Rzepaczek też fajnie wyszedł.
    Tak akurat ten model mam pod ręką

Dlatego to moje herbowe drzewko
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

A gdybys jeszcze w jakis podest zainwestowal i z wyzsza jeszce zrobil to fajnie te pofaldowania w tle by wyszly... ale i tak jest kozak zdjecie!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    A gdybys jeszcze w jakis podest zainwestowal i z wyzsza jeszce zrobil to fajnie te pofaldowania w tle by wyszly... ale i tak jest kozak zdjecie!
    Myślałem już o tym bo nie tylko tutaj by się przydało

Jakaś platforma najlepiej z alu

Mam ujecie z rzepakiem gdzie lepiej to widać,ale to zimą pokażę

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Zolty kolor nie jest naturalny.

Domyślnie

kadrowo pięknie kolor też tylko nie podoba mi się rzepak dla mnie za bardzo wyciągnięte cienie ale to tylko moja opinia

Domyślnie

Warto było gonić ta chumrę I muszę powiedzieć, że przyjemnie się ogląda pole na perwszym planie - kolory nie są takie jaskrawe.
    Generalnie krajobraz bardzo udany!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Zolty kolor nie jest naturalny.
    A kto powiedział że ma być ?

Spójrz na zdjecia z Moraw czy Toscani tam tez nie jest naturalnie.

Sam aparat nie zapisuje zdjecia tak jak było

Jak napisał kolega Nikonozaur pod innym zdjęciem,aparat to niedoskonała maszynka której zapis trzeba poprawić,po to jest Raw żeby z niego korzystać

Twierdzę że w kolorach jest dobrze,ale macie prawo do własnej opinii

Rzepak też nie ejst za bardzo wyciągnięty z cieni tylko trzeba sobie dobrze ustawić monitor

Kolega który ma bardzo dobry monitor(odpowiednio skalibrowany ) mówi że nawet trochę za ciemno zrobiłem

Moze sie podobać lub nie wolny wybór.
    Pzdr

Domyślnie

Bardzo dobre. Zazdroszczę miejscówki.

Pozdrawiam.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów