Witam.
Wczoraj przez okno dojrzałem fajna chmurkę
Szybka decyzja,5 minut i jestem pod kasztanem![]()
![]()
Od drogi jakieś 150 m i jest
Zapraszam.
Szukaj
Witam.
Wczoraj przez okno dojrzałem fajna chmurkę
Szybka decyzja,5 minut i jestem pod kasztanem![]()
![]()
Od drogi jakieś 150 m i jest
Zapraszam.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Szczęściarz, też bym chciał mieć takiego kasztana w zasięgu 5 minut.Dobrze że żeś poleciał, bo chmurka czadowa. Rzepaczek też fajnie wyszedł.
A new shit has come to light...
A gdybys jeszcze w jakis podest zainwestowal i z wyzsza jeszce zrobil to fajnie te pofaldowania w tle by wyszly... ale i tak jest kozak zdjecie!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Zolty kolor nie jest naturalny.
kadrowo pięknie kolor też tylko nie podoba mi się rzepak dla mnie za bardzo wyciągnięte cienie ale to tylko moja opinia
Warto było gonić ta chumręI muszę powiedzieć, że przyjemnie się ogląda pole na perwszym planie - kolory nie są takie jaskrawe.
Generalnie krajobraz bardzo udany!
A kto powiedział że ma być ?
Spójrz na zdjecia z Moraw czy Toscani tam tez nie jest naturalnie.
Sam aparat nie zapisuje zdjecia tak jak było
Jak napisał kolega Nikonozaur pod innym zdjęciem,aparat to niedoskonała maszynka której zapis trzeba poprawić,po to jest Raw żeby z niego korzystać
Twierdzę że w kolorach jest dobrze,ale macie prawo do własnej opinii
Rzepak też nie ejst za bardzo wyciągnięty z cieni tylko trzeba sobie dobrze ustawić monitor
Kolega który ma bardzo dobry monitor(odpowiednio skalibrowany ) mówi że nawet trochę za ciemno zrobiłem
Moze sie podobać lub nie wolny wybór.
Pzdr
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Bardzo dobre. Zazdroszczę miejscówki.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami