Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Samotne.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    A kto powiedział że ma być ?

Spójrz na zdjecia z Moraw czy Toscani tam tez nie jest naturalnie.

Sam aparat nie zapisuje zdjecia tak jak było

Jak napisał kolega Nikonozaur pod innym zdjęciem,aparat to niedoskonała maszynka której zapis trzeba poprawić,po to jest Raw żeby z niego korzystać

Twierdzę że w kolorach jest dobrze,ale macie prawo do własnej opinii

Rzepak też nie ejst za bardzo wyciągnięty z cieni tylko trzeba sobie dobrze ustawić monitor

Kolega który ma bardzo dobry monitor(odpowiednio skalibrowany ) mówi że nawet trochę za ciemno zrobiłem

Moze sie podobać lub nie wolny wybór.
    Pzdr
    Mysle, ze calu urok rzepaku polega na intensywnosci jego koloru a co do udziwnien nie musisz mi tlumaczyc bo sam udziwniam ale nie zawsze. Tak na marginesie to robiac trzema roznymi lustrzankami Nikona nie potrafie uzyskac naturalnego koloru rzepaku ale to pikus... dlatego tez probuje dowiedziec sie pokatnie od kogos innego jak to sie robi i tyle :P
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 19-05-2012 o 12:25

Domyślnie

Miejscówka tylko pozazdrościć ...
    D600;N 24-120/4; N 105/2.8 VR, N 50/1.4, N 70-200/2.8 VR, SB-800

Domyślnie

Uwielbiam takie. Jest przestrzennie, fajne pofalowania horyzontu I ta chmurka ekstra. Super ja podswietlilo.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Już chciałem napisać, że gratuluję talentu i szczęścia do pogody. Ale po przeczytaniu wyjaśnienia - gratuluję talentu i profesjonalnego podejścia do tematu. Przez przeklęte, piękne światło i chmury, zawodowcy od krajobrazu zostawiają zupę na stole, samochód w poprzek drogi, dziecko w przedszkolu... Byłeś tam w pięć minut - jesteś zawodowcem! To zdjęcie powstało najpierw w głowie, w wyobraźni. Super. Jest dalekie od przypadkowego pstryknięcia.

Wielkie moje gratulacje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Już chciałem napisać, że gratuluję talentu i szczęścia do pogody. Ale po przeczytaniu wyjaśnienia - gratuluję talentu i profesjonalnego podejścia do tematu. Przez przeklęte, piękne światło i chmury, zawodowcy od krajobrazu zostawiają zupę na stole, samochód w poprzek drogi, dziecko w przedszkolu... Byłeś tam w pięć minut - jesteś zawodowcem! To zdjęcie powstało najpierw w głowie, w wyobraźni. Super. Jest dalekie od przypadkowego pstryknięcia.

Wielkie moje gratulacje!
    Zawsze byłem,jestem i będę amatorem

Po prostu wyczekałem na odpowiedni moment

Pzdr
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Piękne chmurki trafiłeś, fajnie ich linie prowadzą do "Samotnego", kolorki bdb.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A mi sie kolor wlasnie bardzo podoba

Domyślnie

Kadr jest ok. Ale światło jakie złapałeś jest naprawde mega

Domyślnie

Wrrreszcie coś mocnego! Grats!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Świetne niebo, fajny kadr, bardzo lubię takie zdjęcia.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów