Centralnie nie centralnie ważne , ze jest dobry przekaz . Masz coś jeszcze ? bo Ulica wydaje się byś długa ;D
Szukaj
Centralnie nie centralnie ważne , ze jest dobry przekaz . Masz coś jeszcze ? bo Ulica wydaje się byś długa ;D
FX
No właśnie, przyznam że też czekam na kolejneBo zapowiada się ciekawie.
Jeszcze jedno pytanie o tą fotę. - rozumiem ,że musiało być szybko. Ale jaka była reakcja tego jegomościa po zrobieniu zdjęcia ? Bo twarz ma bardzo ciekawą , ale spojrzenie sugeruje myśl w stylu "WTF ??? ". Jakoś mu podziękowałeś , zagadałeś po zdjęciu ? , coś z tego wynikło, czy poszedłeś dalej zostawiając go ze zdziwieniem ?
Pytam nie bez powodu. Myślę , że pstrykając przypadkowo spotkanym ludziom foty tak z bliska warto to chociaż trochę pociągnąć . Czasem coś z tego dobrego wynika (np kolejne foty, ale niekoniecznie) . Jeśli nawet nic, to zostaje chociaż trochę uśmiechu na do widzenia.
Pozdrawiam
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Co tu dużo mówić, genialne ujęcie
Można się czepiać jak wyżej zauważyli, że poobcinać by się przydało.
Ale to zdjęcie ma swój przekaz bez względu jakby go kadrować!
D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5
tradycyjnie juz - na szybciocha.
2.
Eee... jedyneczka rządzi! Kadrowanie tam olać, jest git!
próbujemy dalej
3.
Coś z ta dwójką nie poszło , strasznie jakość dziwna . Ale widzę , że wjechała Trójeczka i jest dla mnie faworytem dobry kadr , fajne miejsce i te motorki . dobra robota
FX
2 wrzucana z roboty - nie miałem pliku i zaciągnąłem z fejsa. I się okazała lipna2 centralnie pod światełko i matryca już nie wyrobiła hehehe
wybaczcie za jakość, ale noc już była i ISO się trafiło zupełnie z kosmosu
------------
4.
Ostatnio edytowane przez stock ; 10-06-2012 o 22:32
Skontaktuj się z nami