Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: pan

Domyślnie

Centralnie nie centralnie ważne , ze jest dobry przekaz . Masz coś jeszcze ? bo Ulica wydaje się byś długa ;D
    FX

Domyślnie

No właśnie, przyznam że też czekam na kolejne Bo zapowiada się ciekawie.

Jeszcze jedno pytanie o tą fotę. - rozumiem ,że musiało być szybko. Ale jaka była reakcja tego jegomościa po zrobieniu zdjęcia ? Bo twarz ma bardzo ciekawą , ale spojrzenie sugeruje myśl w stylu "WTF ??? ". Jakoś mu podziękowałeś , zagadałeś po zdjęciu ? , coś z tego wynikło, czy poszedłeś dalej zostawiając go ze zdziwieniem ?
    Pytam nie bez powodu. Myślę , że pstrykając przypadkowo spotkanym ludziom foty tak z bliska warto to chociaż trochę pociągnąć . Czasem coś z tego dobrego wynika (np kolejne foty, ale niekoniecznie) . Jeśli nawet nic, to zostaje chociaż trochę uśmiechu na do widzenia.
    Pozdrawiam
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Co tu dużo mówić, genialne ujęcie
    Można się czepiać jak wyżej zauważyli, że poobcinać by się przydało.
    Ale to zdjęcie ma swój przekaz bez względu jakby go kadrować!
    D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fufinek Zobacz posta
    No właśnie, przyznam że też czekam na kolejne Bo zapowiada się ciekawie.

Jeszcze jedno pytanie o tą fotę. - rozumiem ,że musiało być szybko. Ale jaka była reakcja tego jegomościa po zrobieniu zdjęcia ? Bo twarz ma bardzo ciekawą , ale spojrzenie sugeruje myśl w stylu "WTF ??? ". Jakoś mu podziękowałeś , zagadałeś po zdjęciu ? , coś z tego wynikło, czy poszedłeś dalej zostawiając go ze zdziwieniem ?
    Pytam nie bez powodu. Myślę , że pstrykając przypadkowo spotkanym ludziom foty tak z bliska warto to chociaż trochę pociągnąć . Czasem coś z tego dobrego wynika (np kolejne foty, ale niekoniecznie) . Jeśli nawet nic, to zostaje chociaż trochę uśmiechu na do widzenia.
    Pozdrawiam
    wystarczył uśmiech. Reakcji gościa nie było zadnej, sprzeciwu również. Tak jak ja dla nich byłem ciekawym obiektem do fotografowania (bo biały), tak samo oni dla mnie.

Domyślnie

Eee... jedyneczka rządzi! Kadrowanie tam olać, jest git!

Domyślnie

Coś z ta dwójką nie poszło , strasznie jakość dziwna . Ale widzę , że wjechała Trójeczka i jest dla mnie faworytem dobry kadr , fajne miejsce i te motorki . dobra robota
    FX

Domyślnie

2 wrzucana z roboty - nie miałem pliku i zaciągnąłem z fejsa. I się okazała lipna 2 centralnie pod światełko i matryca już nie wyrobiła hehehe

Domyślnie

wybaczcie za jakość, ale noc już była i ISO się trafiło zupełnie z kosmosu
    ------------
    4.
    Ostatnio edytowane przez stock ; 10-06-2012 o 22:32

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów