Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Popularna...

Domyślnie

Fotka miażdżąca, co za miejsce.
    Tylko ta popularna...?

Domyślnie

Miajscówka niesamowita, ale ja bym chyba popróbował także innych ujeć, np. tak żeby to samotne drzewo na stoku lepiej uwypuklić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofman Zobacz posta
    Fotka miażdżąca, co za miejsce.
    Tylko ta popularna...?
    Rejon Sokolicy - Pieniny. Dzięki za opinię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Miajscówka niesamowita, ale ja bym chyba popróbował także innych ujeć, np. tak żeby to samotne drzewo na stoku lepiej uwypuklić.
    Mam jeszcze parę innych fotek tej sosenki. 20 cm na prawo, kilkanaście osób robiło wszystko żeby się załapać na moje zdjęcie. Machali rękami, nogami i mało nie przelecieli przez balustradę. Uwielbiam to...

Domyślnie

aaa to tam jest drzewko??
    Powiem Ci jak ja to widzę. W pierwszej fazie patrze na tą masę drzew, potem zauważam blisko prawej krawędzi coś, znowu szukam coś między drzewami, zauważyłem też niebo i znowu wracam do prawej strony żeby zauważyć że tam JEST coś. Jeżeli o taką akcję Ci chodziło to moja reakcja jest aby szybko zamknąć to zdjęcie i nie patrzeć się więcej bo oczopląsu dostane.

P.S. Zauważyłem też jakieś góry w oddali.

Zamykam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    aaa to tam jest drzewko??
    Powiem Ci jak ja to widzę. W pierwszej fazie patrze na tą masę drzew, potem zauważam blisko prawej krawędzi coś, znowu szukam coś między drzewami, zauważyłem też niebo i znowu wracam do prawej strony żeby zauważyć że tam JEST coś. Jeżeli o taką akcję Ci chodziło to moja reakcja jest aby szybko zamknąć to zdjęcie i nie patrzeć się więcej bo oczopląsu dostane.

P.S. Zauważyłem też jakieś góry w oddali.

Zamykam
    W zamyśle nie miałem na uwadze "minimalu". Radzisz stemplem potraktować pozostałe, pienińskie drzewa i ewentualnie Tatry...? Toż to mi Toskania wyjdzie...
    Dobrze, że w miarę szybko zamknąłeś, bo jeszcze by Cię mogło zesłabić...

ps. ... a język polski nie zaczyna już kolegi denerwować...? Tak czasami się dzieje...

Domyślnie

Chcialem ci coś odpisać, ale było by to bezwartosciowe. Trudno na sile kogoś czegoś uczyć. Zdjęcie kosz moim zdaniem.
    Ostatnio edytowane przez JaroPienza ; 06-05-2012 o 20:01

Domyślnie

O matko, żartowałem...!!!

Domyślnie

miazga
    co za kadr
    tylko pozazdrościć i podziwiać
    czy jest szansa na dużą wersję z podpisem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów