Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Popularna...

Domyślnie

Co do popularności, to na prawdę jest to popularne drzewko. Było nawet na okładce jakiegoś podręcznika do geografii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Chcialem ci coś odpisać, ale było by to bezwartosciowe. Trudno na sile kogoś czegoś uczyć. Zdjęcie kosz moim zdaniem.
    Szkoda, że wymieniłeś posta, bo już szukałem w necie słownika polsko-włoskiego... ;-( (ciekawy myk taktyczny w polemice typu "dokopiemy gościowi" - można się sporo nauczyć)
    Po to tu jestem, żeby się uczyć i chętnie wczytuje się w konkretne opinie. Twój pierwszy post był mz wynikiem czegoś co Cię dzisiaj wkurzyło i nie miałeś na kim odreagować... Dla mnie to nie była żadna koleżeńska i merytoryczna uwaga. Już ten późniejszy "kosz" był bardziej merytoryczny. Przepraszam za mojego późniejszego posta, ale to była "akcja-reakcja".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    ...czy jest szansa na dużą wersję z podpisem
    Jasne ps. chyba mi rumieniec wyskoczył...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    ...
    Po to tu jestem, żeby się uczyć i chętnie wczytuje się w konkretne opinie. Twój pierwszy post był mz wynikiem czegoś co Cię dzisiaj wkurzyło i nie miałeś na kim odreagować... Dla mnie to nie była żadna koleżeńska i merytoryczna uwaga. ..
    Chyba jednak nie... Czegoś byś się nauczył od 2007 roku.

I to ja przeprosić powinienem, że cokolwiek tu napisałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Chyba jednak nie... Czegoś byś się nauczył od 2007 roku...
    Fotografia, to dla mnie przyjemność, jedno z moich hobby... Na tym forum spotkałem wiele fantastycznych osób, które poprzez swoje zdjęcia, sposób podejścia do fotografii, opowiadanie o niej, a czasami prawdziwy talent, spowodowały, że inaczej zacząłem spoglądać na otaczający mnie świat. Czasami zdarzy mi się dostać parę dobrych recenzji za jakąś tam fotkę, ale jakoś naturalnie przechodzi z dala od mojej głowy - Niagara wody sodowej, czego i Tobie życzę. Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów