... z Chałup, jak kogoś zawiodłem że znowu paliki to trudno, zapraszam
Szukaj
... z Chałup, jak kogoś zawiodłem że znowu paliki to trudno, zapraszam
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Bardzo bardzo mi się podoba. Tylko cholernie mi się nie podoba jak te kołki burzą równowagę na zdjęciu, ale tobie utrzymanie ich w ryzach powiodło się.
aha zapomniałem dodać ,że tak wyobrażam sobie spokój na fotografii
Jarku a powiedz co masz na myśli że kołki burzą równowagę ? że wyglądają jak by były pod różnymi kontami w stosunku do brzegu? czy coś innego?
Fakt, było bardzo spokojnie i praktycznie bezwietrznie
Piękna impresja i pastelowe kolory ? Opowiedz trochę o zdjęciu? Gdzie robione, jak wyglądały przygotowania, o której godzinie zrobione ?
Czystość, spokój i cisza w świetle wschodzącego słońca... W dodatku ta nie naruszona faktura piasku i to odbicie nieba, świetnie to wygląda !![]()
Godzina to chwila po 8 rano, a słońce wtedy chwilę przed 8 się pojawiało, z przygotowań to tyle że trzeba było wstać wcześniej aby do Chałup dojechaćoczywiście statyw, na obiektywie dwa filterki, ND1,2 i GND1,2, przesłona f18, czas 4 sekundy
Bardzo dobrze uchwycony wschodowo-nadmorski klimat. Ladnie sie dzieje na niebie. Kolory tez bardzo fajne...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
No w sumie można by je lekko wyciągnąć z cienia ale tu łatwo przekroczyć tą granicę naturalność/sztuczność, bo przecież słońce jest z drugiej strony więc postanowiłem ich nie ruszać
Lubię tamtejsze wschody, to magiczne miejsce.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami