Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Styczniowa szuflada...

... z Chałup, jak kogoś zawiodłem że znowu paliki to trudno, zapraszam

Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Bardzo bardzo mi się podoba. Tylko cholernie mi się nie podoba jak te kołki burzą równowagę na zdjęciu, ale tobie utrzymanie ich w ryzach powiodło się.

aha zapomniałem dodać ,że tak wyobrażam sobie spokój na fotografii

Domyślnie

Jarku a powiedz co masz na myśli że kołki burzą równowagę ? że wyglądają jak by były pod różnymi kontami w stosunku do brzegu? czy coś innego?
    Fakt, było bardzo spokojnie i praktycznie bezwietrznie

Domyślnie

Piękna impresja i pastelowe kolory ? Opowiedz trochę o zdjęciu? Gdzie robione, jak wyglądały przygotowania, o której godzinie zrobione ?

Domyślnie

Czystość, spokój i cisza w świetle wschodzącego słońca... W dodatku ta nie naruszona faktura piasku i to odbicie nieba, świetnie to wygląda !

Domyślnie

Godzina to chwila po 8 rano, a słońce wtedy chwilę przed 8 się pojawiało, z przygotowań to tyle że trzeba było wstać wcześniej aby do Chałup dojechać oczywiście statyw, na obiektywie dwa filterki, ND1,2 i GND1,2, przesłona f18, czas 4 sekundy

Domyślnie

Bardzo dobrze uchwycony wschodowo-nadmorski klimat. Ladnie sie dzieje na niebie. Kolory tez bardzo fajne...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Jarku a powiedz co masz na myśli że kołki burzą równowagę ? że wyglądają jak by były pod różnymi kontami w stosunku do brzegu? czy coś innego?
    Fakt, było bardzo spokojnie i praktycznie bezwietrznie
    Mowie o pierwszym rzędzie kołków które wystające z wody są wyższe ,a to że są ciemniejsze od tła odwraca uwagę od całej równowagi. Ale tak jak wspomniałem poradziłeś sobie z tym, dodając przeciw wagę po prawej stronie kawałek ciemniejszej wydmy.

Domyślnie

No w sumie można by je lekko wyciągnąć z cienia ale tu łatwo przekroczyć tą granicę naturalność/sztuczność, bo przecież słońce jest z drugiej strony więc postanowiłem ich nie ruszać

Domyślnie

Lubię tamtejsze wschody, to magiczne miejsce.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów