O, to ja jestem bardzo ciekawa, wynikow, mam d90 i od paru tygodni niezmiernie nosze sie ktory bezlusterkowiec wybrac, ze wzgledu na ich wielkosc i nie moge sie zdecydowac, a tu jeszcze wyszedl Nikon, ktory idealnie by mi tez odpowiadal, pod wzgledem parametrow, jedyna wada, to jego wielkosc, chce malutki, a nie kolejna duza lustrzanke..Ja póki co zachwycam się moim Panasoniciem G3 i szykuję się do porównania z D90 co może zaowocować decyzją "czy naprawdę potrzebuję lustrzanki?
ja co prawda Panasonici odrzucilam, jedynie biore pod uwage Nexy, a te jak wiadomo maja swoje wady, musze miec lustrzanke ze wzgledu na to co fotografuje duzo dynamicznych scen przy slabym oswietleniu, ale oprocz tego, do architectury, street photo, to juz nie potrzebna mi lustrzanka, chce cos malego.. cos co by uzupelnialo lustrzanke, ale mam czas, na razie jestem w trakcie obserwowania nowosci, za jakis czas zdecyduje.. moliwe ze wezme nexa5N, choc nie ma wizjera, jakos moze przeboleje, ale pobawie sie i zobacze czy mi bedzie odpaowiadac.. moze tak Sony zrobi niespodzianke i wypusci cos fajnego niebawem..![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami