Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Lidia w fabryce

Domyślnie Lidia w fabryce

Z dziesiejszej sesji

1.

2.

3,

4.
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie cz II

5.

6

7

bez PS (konwersja z RAW i ew CZ/B ) bo nie umiem

Domyślnie

Nadal nic - Imageshack mi nie śmiga...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

sybki jestes sprawdz teraz ?

Domyślnie

Wszystkie maja w sobie to cos, ale... moim zdaniem 2 powinna byc poprawiona. Za ostro widac puder na policzkach i usta zbyt zlewaja sie w calosc z samymi policzkami. Brak wyraznej granicy. To jednak kwestia samego makijazu. W tym jednym przypadku rzuca sie to w oczy moim zdaniem.

Domyślnie

dlatego napisalem ze ps nie umiem bede klepal to na plastik ale jeszcze nie wiem jak AL sprawdz firewalla jak masz ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    ... moim zdaniem 2 powinna byc poprawiona. Za ostro widac puder na policzkach i usta zbyt zlewaja sie w calosc z samymi policzkami. Brak wyraznej granicy...
    Wydaje mi się że Twoje komentarze powstają zanim jeszcze dokładnie obejrzysz zdjęcie, co więcej zanim pomyślisz już napiszesz - błąd bo piszesz czasem dziwne rzeczy...

Co do zdjęć. Niedzwiedź - kawał konkretnej wypasionej seryjki. Właśnie 2-jka najbardziej mi się podoba - ma klimat, nie jest cukierkowa - jest świetna. Reszta też pełna kultura. Szczerze gratuluję zarówno oka, światła jak i pięknej modelki...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    Wydaje mi się że Twoje komentarze powstają zanim jeszcze dokładnie obejrzysz zdjęcie, co więcej zanim pomyślisz już napiszesz - błąd bo piszesz czasem dziwne rzeczy...
    co do drugiego bede sie upieral, ze ten puder na policzku jest dla mnie zbyt wyrazny - to jest jednak moje zdanie. Chodzi o sama kwestie techniczna tego makijazu. Co do zdjec to sie zgadzam, ze sa swietne. Co do bledow - czlowiek na nich sie uczy. Nieprawdaz?

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

świetna sesyjka, bardzo ładna modelka, jednak jak dla mnie to otoczenie gryzie się z modelką, a dokładnie z jej strojami, zbyt duży kontrast przez to jak dla mnie. Technicznie jednak bez zarzutu, pozdrawiam

Domyślnie

OT pozostawmy na inny wątek... Tutaj miejsce na uznanie dla Niedźwiedzia...
    Al "CAPONE" Bundy

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów