Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 51

Wątek: Lidia w fabryce

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

cos tam mam jak sie smieje , zapewnie doloze jak obrobie wiecej ale generalnie mialo byc bezusmiechowo, i czasem mocno kontrastowo (nie mowie o technicznej stronie zdjec taj kontrastu itp)
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

1 mi sie podoba
    na 2 rowniez zauwazylem,ze jest cos nie tak z mikijazem
    4 fajna, ale inaczej bym reke cial
    6 calkiem sympatyczna
    7 bardzo fajny pomysl,fajnie swiatelko zaswiecilo od tylu, jednak torebka nie pasuje mi do tej koncepcji
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    OT pozostawmy na inny wątek... Tutaj miejsce na uznanie dla Niedźwiedzia...
    pan każe sługa musi a więc pokłony dla Niedzwiedzia ludzie co wy se jaja robicie to nie mozna mieć swojego zdania tutaj?

Niedzwiedż szacuneczek dla 4 i 7
    2 niestety źle jest odbierana przez moje niewprawne oko przez tą porowatość skóry nie znam sie może to makijaż może cera taka juz jest nieważne mogło by byc lepiej bo sam kadr świetny na 5 ta poza taka jak by wymuszona troche reszta całkiem fajna miła dla oka przez światło jakie tam panuje no i modelka też dodaje uroku bo jest naprawde ładniutka

Domyślnie

Wychodzi na to ze sie nie znam bo jako jedynemu zdjecie nr5 bardzo mi sie podoba.

Domyślnie

4,6,7 sa bardzo fajne, ladne swiatlo, nie wymuszone kadry, szkoda ze BW
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo fajne fotki, podobają mi się kadry, światełko i modelka, jedyne co mi się nie podoba, to mina tej pani (podobna na wszystkich zdjęciach - ale może takie było założenie ). Ogólnie git
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów