Close

Strona 89 z 121 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Pomysł sensowny, z tym że Pebal produkuje kolejne wersje w takim tempie, iż nie wiem, jaka będzie wartość poglądowa zdjęcia wstawionego do galerii np. miesiąc temu
    Dużych zmian w sposobie renderowania obrazu już nie przewiduje. Będę jeszcze dążył do poprawienia paru rzeczy, ale to nie będą duże zmiany.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Pomysł sensowny, z tym że Pebal produkuje kolejne wersje w takim tempie, iż nie wiem, jaka będzie wartość poglądowa zdjęcia wstawionego do galerii np. miesiąc temu
    Tu nie chodzi za nadążaniem za Pebal-em, tylko o pokazanie możliwości i zastosowaniem programu.

Domyślnie

Dostępna jest wersja 1.4.17 programu SNS-HDR Pro/Home/Lite.

1. Poprawiono ochronę świateł.
    2. Dodano możliwość importu i eksportu poszczególnych presetów.
    3. Dodano powiadomienia o aktualizacjach.
    4. Dodano możliwość określenia docelowej nazwy pliku w SNS-HDR Lite.

Domyślnie Lukier na torcie

Dziękuję bardzo za ostatnią aktualizację. To prawdziwy lukier na torcie. Mam nadzieję, że teraz powstanie na forum autora lub na innym forum, może nawet naszym możliwość publikacji własnych presetów, ich wymiany, podzielenia się uwagami co do sposobu ich tworzenia w celu osiągnięcia oczekiwanych rezultatów.
    Program obecnie uważam za najlepszy z rodzimym, polskich programow do hdr. Nie tworzy plastikowych potworków. Mam jeszcze tylko jedno, małe, nie wiem czy realne marzenie, by twórca pokusił się do stworzenia pluginu do LR na bazie tego programu.
    Pozdrawiam autora i użytkowników
    Olgierd L.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kevak Zobacz posta
    Mam nadzieję, że teraz powstanie na forum autora lub na innym forum, może nawet naszym możliwość publikacji własnych presetów, ich wymiany, podzielenia się uwagami co do sposobu ich tworzenia w celu osiągnięcia oczekiwanych rezultatów.
    Stworzyłem już odpowiedni dział na forum SNS-HDR.

Cytat Zamieszczone przez Kevak Zobacz posta
    Mam jeszcze tylko jedno, małe, nie wiem czy realne marzenie, by twórca pokusił się do stworzenia pluginu do LR na bazie tego programu.
    Plugin do Lightroom będzie dostępny już niedługo. Mam już wstępnie działającą wersję.

Domyślnie

jeszcze jakby te presety można używać w wersji Lite to byłoby super
    dla zainteresowanych: nowe GUI dostępne będzie na dniach
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Michael Kötter stworzył plugin do Lightroom, dedykowany dla programu SNS-HDR.
    Wymaga SNS-HDR v1.4.17 lub nowszej wersji.
    Ostatnio edytowane przez Pebal ; 15-04-2012 o 00:49

Domyślnie

Dostępna jest wersja 1.4.18 programu SNS-HDR Pro/Home/Lite.

1. Zredukowano efekt halo.
    2. Poprawiono działanie krzywych RGB.

Dostępna jest już także aktualizacja GUI dla wersji Lite.
    Ostatnio edytowane przez Pebal ; 19-04-2012 o 13:33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Michael Kötter stworzył plugin do Lightroom, dedykowany dla programu SNS-HDR.
    Wymaga SNS-HDR v1.4.17 lub nowszej wersji.
    Plugin jest bardzo dobry!

Jedno ale - nie wiem na jakiej zasadzie plugin dodaje potem te pliki do Biblioteki - ja nie mogłem z początku znaleźć tych plików. Potem znalazłem je w katalogu z NEFami, a już później zobaczyłem, że w Bibliotece LTR leży sobie plik z SNSowym dopiskiem HDR, który już zdążyłem skasować z dysku.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Plugin jest bardzo dobry!
    Jedno ale - nie wiem na jakiej zasadzie plugin dodaje potem te pliki do Biblioteki - ja nie mogłem z początku znaleźć tych plików. Potem znalazłem je w katalogu z NEFami, a już później zobaczyłem, że w Bibliotece LTR leży sobie plik z SNSowym dopiskiem HDR, który już zdążyłem skasować z dysku.
    Wiem tylko, że zdjęcie HDR może być automatycznie zaimportowane do biblioteki LR. W jaki sposób? Tego Ci nie powiem, nie jestem autorem tej wtyczki.

Strona 89 z 121 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów