Mi nowe D3s trochę na początku chlapało i łącznie ze 2-3 razy musiałem na początku czyścić. I to tyle. Koledze radzę dać do czyszczenia i zobaczyć co dalej.
Szukaj
Mi nowe D3s trochę na początku chlapało i łącznie ze 2-3 razy musiałem na początku czyścić. I to tyle. Koledze radzę dać do czyszczenia i zobaczyć co dalej.
Moje D700 czyściłem ostatni raz rok temu na targach Foto. Nikon wtedy miał stoisko serwisowe. Teraz mam 5 syfków.![]()
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
mój d3s chlapał po zakupie, d700 nie. widać ze najnowsze modele tez dobrze posmarowane echh
no... beznadziejne są te nikony... mają wprawdzie świetne AFy, wspaniałem matryce dające bezkonkurencyjny obrazek, są szalenie wytrzymale na prawcę w trudnych warunkach, mają całą masę przydatnych funkcji... Ale poza tym naprawdę nędza.
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
nie chodzi dokładnie oto... cała rzecz polega na tym ,że wydajać naście tysięcy złotych przynosisz sprzęt do domu a za chwile się okazuje ze to niedoróbka...takie rzeczy się dzieją jak kupisz za kilka złotych sprzęt z chin a nie powinno się to dziać w przypadku puszki dla profesjonalistów renomowanej jednej z największych firm foto.
Ale to są tylko przedmoty a nie dzieła sztuki, antyki...
kupuję mieszkanie/dom (za znacznie większą kwotę) i pojawia pojawia się rysa na ścianie i co ? powieszę się ? rozstrzelam wykonawców ? założe specjalny blog i obsmaruję wszystkich którzy przyczynili sie do powstania tej nieruchomości na którą wydałe (będę wydawał spłacając raty)kwotę nieporówynwalnie większe niż to ile kosztuje jakiś "śmieszny" dslr ?
Trochę dystansu... to tylko aparat fotograficzny. A problem który tu jest rozstrzasany nie wpływa na to czy uda mi się zrobić nim zdjęcie życia, czy nie![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
W foto-plusie 23 999
http://www.sklepfotograficzny.pl/apa...nki/Nikon/D-4/
Powoli spadnie cena.Tylko do jakiego poziomu?
![]()
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
w FJ tez spadla, ale nie ma puszek. jak FJ nie ma, to moze sie robic juz krucho z dostepnoscia. pewnie nastepne beda po wakacjach![]()
侍
Skontaktuj się z nami