Close

Strona 98 z 127 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 1268

Domyślnie

to ze Mark II ma dupny AF to wszyscy wiedza ale da sie nia robic zdjecia
    natomiast od jakiegos czasu widze ze slubniakowcy staraja sie stworzyc mit jaki to niezwykle trudny kawalek chleba
    te wymagania co do superszybkiego AFu, wysoko zawieszona drabinka odnosnie jakosci na iso 12800 i wzwyrz,szybkostrzelnosc...
    Road to Manila

Domyślnie

No pewnie ze sie da - przepracowalem na nim 2 lata i nie umarlem od tego i dlatego nie sprzedaje 5D2, tylko zostawiam jako 2gie body. Majac jednak w reku 5D3 oraz 5D2 widze jak kolosalne sa roznice pomiedzy tymi puszkami. Wiem ze 5D3 pozwoli mi znacznie latwiej i szybciej uzyskac to samo, bez koniecznosic dublowania kazdego ujecia w obawie o nietrafiony AF .. o ile taki dubel da sie wykonac. Nikon mial to od dawna, w Canonie w tym segmencie to nowosc wiec daj sie tym nacieszyc ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    natomiast od jakiegos czasu widze ze slubniakowcy staraja sie stworzyc mit jaki to niezwykle trudny kawalek chleba
    te wymagania co do superszybkiego AFu, wysoko zawieszona drabinka odnosnie jakosci na iso 12800 i wzwyrz,szybkostrzelnosc...
    W porównaniu z innymi dziedzinami fotografii to fotografia ślubna plasuje się w pobliżu najłatwiejszych i najbardziej komfortowych np. na myśl przychodzi mi leżenie ludzi w błocie żeby na zdjęciu utrafić jakiegoś rzadkiego gada hehe..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raider Zobacz posta
    W porównaniu z innymi dziedzinami fotografii to fotografia ślubna plasuje się w pobliżu najłatwiejszych i najbardziej komfortowych np. na myśl przychodzi mi leżenie ludzi w błocie żeby na zdjęciu utrafić jakiegoś rzadkiego gada hehe..
    i tak trzymać. Nie chce mi się wdawać w dyskusje o czułościach, teścikach więc powiem krótko: robiłem dziś chrzest nie swoją 5D3, w średnio ciemnym kosciele AF na ONE Shot bez wsopmagania lampą rewelka. Nie miałem ani raz "blokady" AFa.

Domyślnie

Marku, Twoje słowa na nic się nie zdadzą - najwięcej do powiedzenia jak zawsze mają ci którzy 5D3 widzieli tylko na obrazku w internecie

Domyślnie

Tak to jest na wszystkich tego typu forach. Co do trudności robienia ślubów, to fakt, idziesz, wypstryksz, oceniasz, oddajesz. mkodzi i tak site nie znają, a jak ładnie wyjdą to sukces murowany. Co do dorabiania artyzmu i profesjonalizmu zgadzam się w pełni.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    AF rewelka. Nie miałem ani raz "blokady" AFa.
    MY w nikonie mamy to od dawna. A ta wasza "rewelka" to i tak pewnie z pół raza gorzej niż w Nikonie

Domyślnie

oooo, wiemy o tym, ale teraz czas by i oni się cieszyli więc słowo gorzej jest nie na miejscu, poprostu cieszmy sie razem
    xpro2/ 23/ 56/ 10-24/ godox

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    MY w nikonie mamy to od dawna. A ta wasza "rewelka" to i tak pewnie z pół raza gorzej niż w Nikonie
    rozumiem, że robiłeś 5D3 więc piszesz?

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    rozumiem, że robiłeś 5D3 więc piszesz?
    Nie robiłem ale do tej pory czytałem jaki to af w 5dmkII jest dobry. A nagle wychodzi nowość w postaci 5DmkIII i af jest niebiańsko rewelacyjny super trafialny. A znając życie jest do bani w porównaniu z Nikonem.

Strona 98 z 127 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów