Close

Strona 97 z 127 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 1268

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez punky Zobacz posta
    Mam podobny dylemat i stwierdziłem że nie warto, jedyna różnica jak dla mnie pomiędzy tymi korpusami to AF, a mi w marku 2 wystarcza w zupełności.
    Obrazek podobny, a dopłacać tyle kasy za coś co mi nie robi większej różnicy nie ma sensu.
    to zależy bo jeśli człowiek z tego żyje cały rok to mieć zdjęcie a nie mieć zdjęcia to waga jak zarobić a nie zarobić.
    Oprócz nareszcie dobrego AF canon jeszcze produkuje wspaniałe filmy nawet na iso 6400 ma bardzo dobry obrazek-o czym udowadniał już Fatman
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Wiesz ja piątki używam hobbystycznie dlatego mi wystarcza to co ona oferuje aż z nadmiarem.
    Np gdyby nie fora internetowe nigdy bym się nie dowiedział że mam banding w wyciąganych za uszy cieniach
    Co do filmów to także ostatnio (jakiś rok temu) zacząłem moją sztuką coś tam filmować i dla mnie klipy kręci aż za dobre.

Choć zawsze jest tak że nowy lepszy gadżet kusi niezmiernie.
    Niedługo kolega będzie miał d800 więc będę miał okazję pobawić się kolejną zabawką.
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez punky Zobacz posta
    Mam podobny dylemat i stwierdziłem że nie warto, jedyna różnica jak dla mnie pomiędzy tymi korpusami to AF, a mi w marku 2 wystarcza w zupełności.
    Obrazek podobny, a dopłacać tyle kasy za coś co mi nie robi większej różnicy nie ma sensu.
    Tak prawde mówiac, to moja decyzja została już podjęta. Puszka zostaje, a zaoszczędzone (??? ) pieniadzę zainwestowałem w 85/1.2. Rzeczywiście, iście diabelski to słoik Nie żałuję pozbycia się N85/1.4D.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

85/1.2 to także moje marzenie i cel który kiedyś osiągnę.
    Jak mnie narzeczona nie wyhuśta na tygrysie za wydatki
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avatarr Zobacz posta
    to zależy bo jeśli człowiek z tego żyje cały rok to mieć zdjęcie a nie mieć zdjęcia to waga jak zarobić a nie zarobić.
    jakie to wazne zdjecie moze umknac,bo poza sportem do czego ten aparat nie jest przeznaczony wszystko co moze umknac jest tylko z winy fotografa
    Road to Manila

Domyślnie

Każe ujęcie w którym aparat nie dał rady mogło być zdjęciem życia. Główną cechą sprzętu powinno być nie ograniczanie fotografującego. Jednak umiejętności czasem nie wystarczą, gdy technika nie domaga.
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 08-04-2012 o 13:02

Domyślnie

Czasem jak jem obiad to się zastanawiam ile zdjęć życia mi wlasnie umyka, czasem też męczy mnie ta mysl przed zaśnięciem i pod prysznicem.

Domyślnie

ja tam wpadłem w depresje jak uświadomiłem sobie ile mi zdjęć umknęło, gdyż - ponieważ z powodu wydania 13 tys na nowy model musiałem siedzieć w domu bo nie stać mnie było na wypad na zdjęcia, ba nawet na wybranie się piechotą gdyż te posiłki regeneracyjne są strasznie drogie w Naszym kraju na razie ćwiczę na kwiatkach doniczkowych, jak będzie cieplej otworzę okno może pszczoła przyleci - sprawdzę szybkość autofokusa i fotografuję bateryjki...

Domyślnie

Łączymy się w bólu - mi całe szczęście wystarczyło jeszcze na 50L a różnica w cenie pomiędzy 5D2 i 5D3 zdołała się zwrócić w tydzień. I jak by tego było mało miałem jeszcze czas na zabawę w błocie.

Strona 97 z 127 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów