Szukaj
Wiesz ja piątki używam hobbystycznie dlatego mi wystarcza to co ona oferuje aż z nadmiarem.
Np gdyby nie fora internetowe nigdy bym się nie dowiedział że mam banding w wyciąganych za uszy cieniach![]()
![]()
Co do filmów to także ostatnio (jakiś rok temu) zacząłem moją sztuką coś tam filmować i dla mnie klipy kręci aż za dobre.
Choć zawsze jest tak że nowy lepszy gadżet kusi niezmiernie.
Niedługo kolega będzie miał d800 więc będę miał okazję pobawić się kolejną zabawką.
fulfrejm
85/1.2 to także moje marzenie i cel który kiedyś osiągnę.
Jak mnie narzeczona nie wyhuśta na tygrysie za wydatki![]()
fulfrejm
Każe ujęcie w którym aparat nie dał rady mogło być zdjęciem życia. Główną cechą sprzętu powinno być nie ograniczanie fotografującego. Jednak umiejętności czasem nie wystarczą, gdy technika nie domaga.
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 08-04-2012 o 13:02
Czasem jak jem obiad to się zastanawiam ile zdjęć życia mi wlasnie umyka, czasem też męczy mnie ta mysl przed zaśnięciem i pod prysznicem.
Mnie nie - jestem zdrowy![]()
ja tam wpadłem w depresje jak uświadomiłem sobie ile mi zdjęć umknęło, gdyż - ponieważ z powodu wydania 13 tys na nowy model musiałem siedzieć w domu bo nie stać mnie było na wypad na zdjęcia, ba nawet na wybranie się piechotą gdyż te posiłki regeneracyjne są strasznie drogie w Naszym krajuna razie ćwiczę na kwiatkach doniczkowych, jak będzie cieplej otworzę okno może pszczoła przyleci - sprawdzę szybkość autofokusa i fotografuję bateryjki...
Łączymy się w bólu - mi całe szczęście wystarczyło jeszcze na 50L a różnica w cenie pomiędzy 5D2 i 5D3 zdołała się zwrócić w tydzień. I jak by tego było mało miałem jeszcze czas na zabawę w błocie.
Skontaktuj się z nami