Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44
    Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie Głośniki do komputera

Poleci ktoś możliwie najlepsze z kiepskich (bo czego się spodziewać przy tym budżecie) głośników 2.0 lub 2.1? Budżet: 120 zł
    Zastosowanie: odtwarzanie muzyki w formacie MP3, czasem jakiś film z YT - ot proste zastępstwo laptopowych piszczałek. Koniecznie podłączenie przez minijacka - USB odpada, możliwie nietandetny wygląd również mile widziany.

Domyślnie

Przy takim budżecie to ja bym kupił słuchawki.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

W tym budżecie jest sens kupować tylko plastiki 2.0 , ale firmowe (Logitech / Creative).
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 05-04-2012 o 08:00

Domyślnie

Kupiłem do notebooka w kuchni jakiej Logitechy 2.1 w Tesco za 115 zł. Ma to pilota na kablu i nawet jakoś to gra. Na kuchenne potrzeby w sam raz.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Kupiłem do notebooka w kuchni jakiej Logitechy 2.1 w Tesco za 115 zł. Ma to pilota na kablu i nawet jakoś to gra. Na kuchenne potrzeby w sam raz.
    Ja akurat jestem "chaterem" 2.1 (coś jak antyfani Apple) - jeszcze po prostu nie słyszałem by grało to naturalnie. Z tego powodu sugeruję 2.0 ... basu będzie mniej, ale przynajmniej jakoś to będzie grało ... jeśli sprzęt w tej cenie może grać.
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 05-04-2012 o 08:28

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ku6i, nie wiem ile słyszysz z pasma słyszalnego zwykle przez ludzi, ale i tak nie polecę Ci żadnego gówna za 120 zeta, bo to z mojego punktu widzenia kompletny idiotyzm.

Słuchawki tez Ci odradzam, bo każde, które są dostępne, wykonywane są w Chinach, Diabli wiedzą z czego, a dostać egzemy to nie sztuka, gorzej z leczeniem tego świństwa.

A i narząd słuchu warto szanować, jeśli ma Ci posłużyć do zasłużonej emerytury po 67 roku życia.

Zaczekaj i dołóż do zestawu z przetwornikiem za ok. 500 złotych, bo to zupełnie inna jakość.

Nie pakuj się w szajs, bo szkoda na to kasy, nawet jeśli masz jej nadmiar.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Zaczekaj i dołóż do zestawu z przetwornikiem za ok. 500 złotych, bo to zupełnie inna jakość.

Nie pakuj się w szajs, bo szkoda na to kasy, nawet jeśli masz jej nadmiar.
    Też jestem tego zdania ... ale czasem nie pogadasz.

Domyślnie

Mam zestaw http://sklep.kg.net.pl/produkt/40248...1-mc2110-brown Obudowy z MDF, wzmacniacz na elementach dyskretnych (znaczy tranzystorach, nie scalakach (audiofile to lubią - chociaż IMHO to nic nie znaczy)) i gra to wg mnie bardzo fajnie. Oczywiście ten zestaw przekracza Twój budżet, ale może zainteresować się wersją 2.0 - też zrobione z MDF, zakładam, że wzmacniacz równie porządny... Czyli to: http://www.empik.com/glosniki-modeco...,elektronika-p Zapewne można dostać taniej niż w linku, który podałem...
    Ostatnio edytowane przez Orkaniusz ; 05-04-2012 o 08:40
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Orkaniusz Zobacz posta
    Gdzieś natknąłem się na info że wysokotonowce w tym zestawie to atrapy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    Gdzieś natknąłem się na info że wysokotonowce w tym zestawie to atrapy.
    Terefere
    Pozdrawiam, Piotr

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów