Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Fidra

Domyślnie Fidra

Miejsce to przedstawialem 2 watki wczesniej, tym razem z innego mmiejsca i w innych warunkach atmosferycznych.
    Mam nadzieje, ze rownierz przypadnie do gustu.
    Wszelkie za i przeciw mile widziane.

Pozdrawiam
    Sebastian
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Podoba mi się i kadr i światło w tej odsłonie.

Domyślnie

caly czas czekam na prezentacje tego miejsca z dlugiego kijka,
    tu technicznie jak zwykle, co do kadru, to moze bym zszedl ciut nizej, zeby zmniejszyc ilosc wody pomiedzy pierwszym i ostatnim planem
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    co do kadru, to moze bym zszedl ciut nizej, zeby zmniejszyc ilosc wody pomiedzy pierwszym i ostatnim planem
    Mysle, ze jak zasponsorujesz Sebie nowa puszke i szklo to bedzie w stanie zrobic takie zdjecie na jakie masz ochote
    Calkiem powaznie to pisze

Co do samego zdjecia - jak zawsze wysoki poziom "Like it" - szkoda, ze takiej opcji nie ma na forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    Mysle, ze jak zasponsorujesz Sebie nowa puszke i szklo to bedzie w stanie zrobic takie zdjecie na jakie masz ochote
    mysle, ze od prezentow to jest swiety mikolaj

seba pytal o zdanie to je wyrazilem i nie bardzo wiem do czego ta twoja 'calkiem powaznie' napisana sie tyczyla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    caly czas czekam na prezentacje tego miejsca z dlugiego kijka,
    to moze bym zszedl ciut nizej, zeby zmniejszyc ilosc wody pomiedzy pierwszym i ostatnim planem
    przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebys przyjechal w to miejsce i sie wykazal, bedziesz mogl zrobic sobie zdjecia z dlugiej lufy jak i kadrowac tak jak masz na to ochote

wymiotowac mi sie chce jak czyta komentarze o tym jak kto by kadrowal nigdy nie bedac w danym miejscu. co to jest? koncert zyczen? chcesz miec kadr taki jak sobie zyczysz to jedz i zrob...

Domyślnie

Spokoj panowie!
    Mikolaj ma racje, nie dalo sie tam zbytnio nic innego wyczarowac, krok nizej i bylbym przykryty fala... Tak widzialem to miejsce i tak je wykonalem. Moze w niedalekiej przyszlosci wykonam zdjecie z dlugiej lufy.
    Pozdrawiam.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ok wiec od dzis bede pisal, podoba sie, nie podoba sie, albo wcale nic nie bede pisal, bo przeciez trzeba byc w danym miejscu, zeby moc wyrazic opinie o danym zdjeciu
    wiec jak to mawia cartman z south parku
    'screw you guys im going home'
    bez odbioru

Domyślnie

O ile pierwszy plan strasznie mi się podoba, o tyle z drugim coś jest nie tak ?
    Woda wyszła elegancko, niebo również mi się podoba lecz te skały na drugim planie nie grają mi....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    O ile pierwszy plan strasznie mi się podoba, o tyle z drugim coś jest nie tak ?
    Woda wyszła elegancko, niebo również mi się podoba lecz te skały na drugim planie nie grają mi....
    dokładnie taka jakaś czarna obwódka wyszła. Zdjęcie rewelka z tym małym mankamentem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów