Miejsce to przedstawialem 2 watki wczesniej, tym razem z innego mmiejsca i w innych warunkach atmosferycznych.
Mam nadzieje, ze rownierz przypadnie do gustu.
Wszelkie za i przeciw mile widziane.
Pozdrawiam
Sebastian
Szukaj
Miejsce to przedstawialem 2 watki wczesniej, tym razem z innego mmiejsca i w innych warunkach atmosferycznych.
Mam nadzieje, ze rownierz przypadnie do gustu.
Wszelkie za i przeciw mile widziane.
Pozdrawiam
Sebastian
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
caly czas czekam na prezentacje tego miejsca z dlugiego kijka,
tu technicznie jak zwykle, co do kadru, to moze bym zszedl ciut nizej, zeby zmniejszyc ilosc wody pomiedzy pierwszym i ostatnim planem
pozdrawiam
przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebys przyjechal w to miejsce i sie wykazal, bedziesz mogl zrobic sobie zdjecia z dlugiej lufy jak i kadrowac tak jak masz na to ochote
wymiotowac mi sie chce jak czyta komentarze o tym jak kto by kadrowal nigdy nie bedac w danym miejscu. co to jest? koncert zyczen? chcesz miec kadr taki jak sobie zyczysz to jedz i zrob...
Spokoj panowie!
Mikolaj ma racje, nie dalo sie tam zbytnio nic innego wyczarowac, krok nizej i bylbym przykryty fala... Tak widzialem to miejsce i tak je wykonalem. Moze w niedalekiej przyszlosci wykonam zdjecie z dlugiej lufy.
Pozdrawiam.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ok wiec od dzis bede pisal, podoba sie, nie podoba sie, albo wcale nic nie bede pisal, bo przeciez trzeba byc w danym miejscu, zeby moc wyrazic opinie o danym zdjeciu
wiec jak to mawia cartman z south parku
'screw you guys im going home'
bez odbioru
O ile pierwszy plan strasznie mi się podoba, o tyle z drugim coś jest nie tak ?
Woda wyszła elegancko, niebo również mi się podoba lecz te skały na drugim planie nie grają mi....
Skontaktuj się z nami