Szukaj
Oczka podbite tym samym narzędziem:Na zdjęciu na ścianie podbite oczka przynajmniej wyretuszowane
![]()
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Bardzo dobra konwersja do czerni i bieli, ładne światełko, umiejętnie wypracowany modelunek, kompozycja prosta, za to szalenie precyzyjnie wyważona. Być może ramka jest dyskusyjna, ale to kwestia gustu![]()
gratuluje i pomyslu i wykonania![]()
Pozdrówka Jacek ....
hehe - przypomniala mi sie z liceum kompozycja szkatulkowa utworow literackich
pomysl - choc wcale nie swiezy - nadal bawi. swiatelko na pierwszym zdieciu - takie se. szczegolnie na tle drugiego (chociaz to drugie jest wlasciwie na tle pierwszego, heh) i ty taki duzy, a ona taka nieduza...hahahah
![]()
O jakiej konwersji do czerni i bieli piszesz ?? Jezeli chodzi o ramke to jakos tak nie potrafie sie powstrzymac od oprawiania moich zdjec w skromna biala ramke.
Male kobiety sa do pieszczoty, duze do roboty. Jak bede potrzebowal taka do roboty to sie znajdzie
Dzieki za komentarze. Pozdrowienia dla wszystkich!
Podoba mi się szczery, ludyczny zapał, z którym dziewusia trzyma bukiecik. Tego zapału zabrakło w chłopku, który stał się w większości czarną plamą.
Krzysztof Paszkiewicz
Myślałem że chodzi o Kochanka z TVNu
A foto mi się podoba - fajny klimat. Brak mi powagi na twarzach modeli ale abróbka i cała reszta jest KUL![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Skontaktuj się z nami