Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

Oczka podbite tym samym narzędziem: Na zdjęciu na ścianie podbite oczka przynajmniej wyretuszowane
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Bardzo dobra konwersja do czerni i bieli, ładne światełko, umiejętnie wypracowany modelunek, kompozycja prosta, za to szalenie precyzyjnie wyważona. Być może ramka jest dyskusyjna, ale to kwestia gustu

Domyślnie

gratuluje i pomyslu i wykonania
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Bardzo dobra konwersja do czerni i bieli, ładne światełko, umiejętnie wypracowany modelunek, kompozycja prosta, za to szalenie precyzyjnie wyważona. Być może ramka jest dyskusyjna, ale to kwestia gustu
    hehe - przypomniala mi sie z liceum kompozycja szkatulkowa utworow literackich

pomysl - choc wcale nie swiezy - nadal bawi. swiatelko na pierwszym zdieciu - takie se. szczegolnie na tle drugiego (chociaz to drugie jest wlasciwie na tle pierwszego, heh) i ty taki duzy, a ona taka nieduza...hahahah

Domyślnie

Bardzo dobra konwersja do czerni i bieli, ... Być może ramka jest dyskusyjna, ale to kwestia gustu
    O jakiej konwersji do czerni i bieli piszesz ?? Jezeli chodzi o ramke to jakos tak nie potrafie sie powstrzymac od oprawiania moich zdjec w skromna biala ramke.

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    ... i ty taki duzy, a ona taka nieduza...hahahah
    Male kobiety sa do pieszczoty, duze do roboty. Jak bede potrzebowal taka do roboty to sie znajdzie

Dzieki za komentarze. Pozdrowienia dla wszystkich!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez depcius Zobacz posta
    O jakiej konwersji do czerni i bieli piszesz ?? Jezeli chodzi o ramke to jakos tak nie potrafie sie powstrzymac od oprawiania moich zdjec w skromna biala ramke.
    Miałem na myśli tą złotą z ornamentami

Domyślnie

Miałem na myśli tą złotą z ornamentami
    Tak tez myslalem, sorry za glupie pytanie

Domyślnie

Podoba mi się szczery, ludyczny zapał, z którym dziewusia trzyma bukiecik. Tego zapału zabrakło w chłopku, który stał się w większości czarną plamą.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Myślałem że chodzi o Kochanka z TVNu

A foto mi się podoba - fajny klimat. Brak mi powagi na twarzach modeli ale abróbka i cała reszta jest KUL
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów