Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yanluk Zobacz posta
    Mialem tylko chwile wolnego dzisiaj take wiec tylko kilka zdjec z jednego zakretu. Ale za to Vettel wypadl z toru wprost "pod moje nogi"
    (...)

I tak jeszcze zeby ponarzekac, to nie mam pojecia kto planowal cala ta impreze, ale praktycznie zostaly 2 miejscowki dla amatarow fotografii gdzie mozna cokolwiek ustrzelic (z jednej z nich te powyzsze zdjecia).
    Kazdy dobry zakret ma jakis koncert, premium stand itp! W zeszlym roku byly 4 "odkryte zakrety" 2 lata temu bylo ich 6, teraz zostaly 2 Tak wiec na jutrzejszy wyscig aparat sobie odpuszczam
    A V8 gdzie?
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    A V8 gdzie?
    Slimakom zdjec nie bede robil. Nie kreca mnie V8, chociaz widzialem w tym roku Clipsal 500 na zywo.
    PS Dopoki w V8 nie bedzie co najmnie 6-8 roznych marek napewno nie bede ogladal.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Slimakom zdjec nie bede robil. Nie kreca mnie V8, chociaz widzialem w tym roku Clipsal 500 na zywo.
    PS Dopoki w V8 nie bedzie co najmnie 6-8 roznych marek napewno nie bede ogladal.
    Jak będzie więcej marek to będziemy mieli nudy jak w F1, WTCC itp. WTCC to nawet odwracają czołową 10 po pierwszym wyścigu by coś się w drugim działo, a i tak wyniki nie odbiegają od pierwszego.

No ale prędkości i hałasu F1 odmówić nie można.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    Jak będzie więcej marek to będziemy mieli nudy jak w F1, WTCC itp. WTCC to nawet odwracają czołową 10 po pierwszym wyścigu by coś się w drugim działo, a i tak wyniki nie odbiegają od pierwszego.

No ale prędkości i hałasu F1 odmówić nie można.
    Czyli ja zostane przy F1, ten sezon przynajmniej jak na razie zapowiada sie interesujaca (mam nadzieje ze czolowka znowu nie odskoczy po 8 wyscigach)
    Bo ja mam taka cicha nadzieje ze w tym roku to Kimi i Schumi beda walaczyc o mistrzostwo miedzy soba... oj sie rozmazylem

Domyślnie

Czyli ja zostane przy F1, ten sezon przynajmniej jak na razie zapowiada sie interesujaca (mam nadzieje ze czolowka znowu nie odskoczy po 8 wyscigach)
    Zapowiada się interesująco, gdyż fury się gorzej prowadzi, dupsko lata, a i różnice czasowe jakby mniejsze. Jednak czy czołówka odjedzie, i kto w niej będzie to okaże się po pierwszych 2-3 wyścigach, a może już po pierwszym jak w 1998
    Cytat Zamieszczone przez Yanluk
    Bo ja mam taka cicha nadzieje ze w tym roku to Kimi i Schumi beda walaczyc o mistrzostwo miedzy soba... oj sie rozmazylem
    Wygląda na to, że Lotus i Mercedes się poprawiły, jednak trzeba jeszcze poczekać na sprawę ewentualnych protestów na Merca i ich tylne skrzydło z kanałem F. Czy wystarczy im sił na McLarena i Red Bulla się dopiero okaże.
    Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 17-03-2012 o 11:07 Powód: a takie tam

Domyślnie

Z nowych info:

Perez dostał karę (cofnięcie na starcie o 5 miejsc) za wymianę skrzyni biegów po kwalifikacjach.
    Kierowcy HRT nie zostali dopuszczeni do wyścigu ze względu na regułę 107%. FIA w zeszłym roku również w pierwszym wyścigu była taka stanowcza.

Domyślnie

jak jest z wnoszeniem sprzętu foto na tor? są jakieś restrykcje?
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

A uzywa ktos moze aplikacji na Androida ja 2012?

Tapatalk using Galaxy Tab 10.1v

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów