Szukaj
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Ciekawy uklad wynikow...
Ciekaw jestem kwalifikacji, wowczas wiele sie wyjasni.
No i LT zdechł... czuję się dziwnie bez niego.
EDYTA: Czuję się bez niego jak dziecko we mgle. Zupełnie jak Borowczyk i "jak sądzisz Maurycy"
EDYTA2: Borówa już w żywiole. "Jak sąszisz Maurycy" mówi, że Alonso najprawdopodobniej zaliczył trawę czego skutkiem miało być jego (Alonso) wypadnięcie, a Borówa jak gdyby nigdy nic wypala (mniej więcej cytat): ale tam Alonso wyjechał na trawę, nie wiem czy zauważyłeś... Wow, ten koleś jest niesamowity. Tyle lat w swoim wyimaginowanym świecie.
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 17-03-2012 o 08:37
Ferrari nie zakwalifikowalo sie do q3, a Borowczyk - wielki kryzys w zespole, bla bla bla, ogolnie powinni sie spakowac i pojechac do domu
EDIT: Musze nadrobic odrobine i jak wroce do formy to pewnie beda relacje (o ile bede sie mogl zalapac na transmisje w Chinach...).
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 17-03-2012 o 08:54
Damy rade.
A teraz moze szybka relka z Q3. Szynkailton czas ponizej 1:25. Za nim Vettel.
EDIT: Szumi trzeci, za nim Guzik. Grosjean swietnie sobie radzi juz na dzien dobry bo jest 5.
EDIT: Webber wskoczyl na P2. Ricciardo w picie.
EDIT: Rosberg probuje poprawic swoj czas, Szumi tez.
EDIT: Webber odpuscil, Button goni.
EDIT: Button wskoczyl na 2, pchnal Szumiego na 3, ale tylko na chwile bo Grosjean wskakuje na P3!
EDIT: Vettel slabiutko, P6.
EDIT:
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 17-03-2012 o 09:08
Wreszcie McLareny w kwalifikacjach tam gdzie mają być. Ładnie poszedł Grosjean w Lotusie. Kimi przedobrzył z robieniem sobie wolnego toru w Q1, a młody zaszalał w Q3. No i miło, że Wielki Palec za Webberem.
EDYTA: Dlaczemu masz LT a ja nie? U mnie poległ po P3. Żądam powołania komisji!!!
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 17-03-2012 o 09:12
Mialem tylko chwile wolnego dzisiaj take wiec tylko kilka zdjec z jednego zakretu. Ale za to Vettel wypadl z toru wprost "pod moje nogi"
I tak jeszcze zeby ponarzekac, to nie mam pojecia kto planowal cala ta impreze, ale praktycznie zostaly 2 miejscowki dla amatarow fotografii gdzie mozna cokolwiek ustrzelic (z jednej z nich te powyzsze zdjecia).
Kazdy dobry zakret ma jakis koncert, premium stand itp! W zeszlym roku byly 4 "odkryte zakrety" 2 lata temu bylo ich 6, teraz zostaly 2Tak wiec na jutrzejszy wyscig aparat sobie odpuszczam
![]()
Fuji: X100, X-Pro1, X-T2
Skontaktuj się z nami