Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Nikon L12

Domyślnie Nikon L12

Witam, mam problem, kupilam nikona l12, ze wzgledu na kolor( zamawialam czarny a dostalam srebrny) zwrocilam go i kupilam w innym sklepie, w jednym i drugim przypadku nie bylo do niego instrukcji obslugi, juz zglupialam o co chodzi, czy nikon nie daje instrukcji, czy ja mam pecha? jest płytka ale nie w jezyku polskim, wiec wydaje mi sie ze to nie to. Pomóżcie ! Jest to moj pierwszy aparat cyfrowy.

Domyślnie

"czy nikon nie daje instrukcji, czy ja mam pecha?"

Do mojego CP2200 byîo 120 stron PO POLSKU...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

A może wystarczy poszukać u żródła czyli w NP ?
    http://nikoneurope-pl.custhelp.com/c...i=&p_topview=1
    SB800 + ciężka torba ( oprócz talentu )

"lepiej milczeć, wtedy nawet głupca moga wziąć za mędrca"

Domyślnie

Nie masz pecha . Właśnie dzisiaj otrzymałem Nikona również bez instrukcji.Z tego co powiedział mi przedstawiciel sklepu internetowego to producent w ogóle nie załączył instrukcji.Jeżeli uda Ci się jakoś rozwiązać ten problem chętnie sie dowiem jak sobie poradziłaś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michasssss Zobacz posta
    Nie masz pecha . Właśnie dzisiaj otrzymałem Nikona również bez instrukcji.Z tego co powiedział mi przedstawiciel sklepu internetowego to producent w ogóle nie załączył instrukcji.Jeżeli uda Ci się jakoś rozwiązać ten problem chętnie sie dowiem jak sobie poradziłaś.
    Witam, mam pytanie ...czy jestes zadowolony z tego aparatu? i najważniejsze pytanie ..czy aparat ten wgrywa date i godzine na zdieciu czy trzeba to robic za pomoca jakiegos programu? prosze o odpowiedz Mariusz

Domyślnie Nikon L 12

Cytat Zamieszczone przez mariusz802 Zobacz posta
    Witam, mam pytanie ...czy jestes zadowolony z tego aparatu? i najważniejsze pytanie ..czy aparat ten wgrywa date i godzine na zdieciu czy trzeba to robic za pomoca jakiegos programu? prosze o odpowiedz Mariusz
    Aparat kilka dni temu dopiero otrzymalem wiec nie mialem jeszcze okazji sprawdzic wszystkich jego mozliwosci (tym bardziej,ze nie mam do niego instrukcji w jezyku polskim) w kazdym raize, fotki robi niezle, menu w jezyku polskim sporo ulatwia.W menu widzialem opcje umieszczenia daty i godziny na zdjeciu wiec nie powinno byc z tym problemu.Jedyny minusik jaki na razie dostrzeglem to dluga "regeneracja" lampy po zdjeciu z jej uzyciem (ok. 7sek). Mam nadzieje,ze pomoglem.
    Pozdrawiam

Michał

Domyślnie

Witam i dziekuje za odpowiedz. Jeżeli było by to mozliwe to prosiłbym o informacje związana z nadrukiem daty na zdięciu. chciałbym miec 100% pewnosci co do tego czy jest ona na zdieciu , czy tez nie. Wiem ze moge czekać jakis czas az do tego dojdziesz lecz mimo tego prosze o taka informacje. a co do długiego czasu reakcji po wykonaniu zdięcia z lampa to moze być to spowodowane że zdiecia wykonywane są na największej rozdzielczości i to moze byc tego powodem. zejedź na 3MGpixele i zobacz co będzie wtedy. Mariusz802

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariusz802 Zobacz posta
    Witam i dziekuje za odpowiedz. Jeżeli było by to mozliwe to prosiłbym o informacje związana z nadrukiem daty na zdięciu. chciałbym miec 100% pewnosci co do tego czy jest ona na zdieciu , czy tez nie. Wiem ze moge czekać jakis czas az do tego dojdziesz lecz mimo tego prosze o taka informacje. a co do długiego czasu reakcji po wykonaniu zdięcia z lampa to moze być to spowodowane że zdiecia wykonywane są na największej rozdzielczości i to moze byc tego powodem. zejedź na 3MGpixele i zobacz co będzie wtedy. Mariusz802
    Witam ponownie!

Data i czas są na zdjęciu - zdjęcia przerzuciłem na kompa i sprawdziłem.Mozesz wiec miec pewnosc,ze ta informacja pojawi sie na fotorgrafiach.A co do tej lampy,dziekuje za informacje - na pewno sprawdze jak jest ze zdjęciami w nizszej rozdzielczości.

Pytanie gratis: czy ktoś moze mi polecic jakies akumulatory i odpowiednia ladowarke do tego aparatu?

Pozdrawiam!

azhag
    Gość

Domyślnie

witam,

czy ten aparat współpracuje z Linuksem?

Domyślnie

Witam . dziekuje za odpowiedz w sprawie tej daty na zdięciach. ja swego czasu uzywałem do mojego aparatu SONY DSC S 600 bateri 2500 forever, i powiem tobie że sprawowały sie dobrze . Kolega mnie namówił na mocniejsze baterie 3200 firmy mi nie znanej Star power, i powiem tobie że okazały sie niewypałem jeżeli chodzi o wydajność. Czyli okazuje sie że jaka by nie była firmówka, to zawsze jest jakaś gwarancja że to jest coś lepszego , a koszty są porównywalne. A tak przy okazji ile można zrobić zdięć tym aparatem na jednym komplecie akumulatorków?
    pozdrawiam Mariusz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów