ja 45 w niedziele...babcia to babcia.
Szukaj
ja 45 w niedziele...babcia to babcia.
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Trzeba kupić kilka niosek na działkę![]()
Rzygać mnie się już chce od tej całej unii europejskiej...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Jak kończyłem studia to na czwartym roku miałem ekonomię polityczną i wtłaczano mi do głowy, że najlepsza na świecie jest gospodarka planowana centralnie.
Rok później na zajęciach z ekonomii uczono mnie, że najlepsza na świecie jest gospodarka wolnorynkowa a centralnie sterowana to największa głupota jaka wymyślili pseudoekonomiści z krajów komunistycznych.
I w związku z tym jesteśmy w tzw. unii europejskiej gdzie gospodarka jest centralnie sterowana ...
Niezłe g**no.
Festina lente!
!BLOG
Ja pier papier, no nie mogę od tygodnia żona mi pokazuje że jaja poszybowały w górę, strach po sklepie chodzić by jakie nie spadło
Ale fakt ja już w markecie najtańsze widziałem za jajo 1,20!!!
Ale żeby o tym na naszym forum ?!
Na to bym nie wpadł. Jaja ... jak berety
Ps. Trza nioski kupować, jaką świnkę może o krówce pomyśleć
Eeee... tam podatki na te nioski nałożą i wyjdzie jak w sklepie
He he he ....
| ... |
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Z babciami to nie taka prosta sprawa. Znam babcię, która bierze jajka z wielkiej fermy przed ostemplowaniem i sprzedaje na ryneczku z wiklinowego koszyka z przebitką 100%, a jak za szybko jej sie skończą to potrafi dokupić w sklepie. Nie wiem czy żałować ludzi którzy kupują od poczciwej staruszki jajka z nadrukowanymi kodami...
Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...
Skontaktuj się z nami