Szukaj
Najgorsze jest to, że na każdym kroku słyszę, bo UE kazała, bo musi byc jak w UE, bo takie są wymogi UE... Tylko czemu do k..nędzy jakoś zarobków nie mamy unijnych? Ceny jak w krajach bogatych, a zarobki jak w trzecim świecie... Tak jak kilka lat temu byłem za wejściem do UE, tak teraz chciałbym by się to rozpadło, bo to jakaś masakra jest.
Inna sprawa, że dużą winę za ten stan rzeczy ponoszą nasi "włodarze". Ponoć bez problemu można było np. odsunąć w czasie wymóg wyższego vatu na dziecięce ciuszki... ale strona polska nie za bardzo o to w ogóle zabiegała.. bo po co... spasione świnie na wiejskiej mają kasę to co się bedą przejmować pospólstwem. Im żyje się pewnie "wybornie"... I jeszcze mają czelność namawiać ludzi na posiadanie gromadki dzieci, podczas gdy posiadanie dziecka (dzieci) staje się luksusem...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-03-2012 o 22:28 Powód: orto. ("pospulstwem")
Prz3mo, kurde - narzekasz jak nie wiem co. Zamiast narzekać proponuję nam wszystkim wziąć się do roboty i myśleć, jak zarobić pieniądze dodatkowo, w inny sposób lub np. zmienić pracę czy podnieść kwalifikacje. Jajka drogie? No i co z tego? Najwyżej zapłacę więcej, zjem ich mniej albo nie będę ich jadł. I już.Nie mogę tego zmienić, więc się tym nie będę zajmował ani tym bardziej - stresował. Proste.
![]()
Krzysztof Paszkiewicz
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Kurde...![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Spokój, albo bana dam!!!!!
![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami