Wstrzymajmy się jeszcze do jutra. Brakuje paru osób, które deklarowały się na samym początku. Nie każdy zagląda codziennie na forum.
Wg moich obliczeń ilość zwiększy się jeszcze o około 10 egz.
Szukaj
Wstrzymajmy się jeszcze do jutra. Brakuje paru osób, które deklarowały się na samym początku. Nie każdy zagląda codziennie na forum.
Wg moich obliczeń ilość zwiększy się jeszcze o około 10 egz.
147,60 ?
Dobrze by było policzyć już wszystko razem jak na pastwisku napisano.
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
Możnaby też jakiegoś posta skrobnąć poza tym działem forum. Jakiś chętny może się znajdzie.
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
Dla mnie 4 szt.
Robimy akcje promocyjna? Tylko z iloma jest w stanie drukarnia sie wyrobic?
Dane PayPalowe poprosze![]()
Ja potwierdzam!
1 sztukę!
jakby się jeden dla mnie znalazł, to biorę !
147.60 (zrobmy 150 jesli coz ostanie poleci na konto forum) to cena per album (jesli cos utarguje jeszcze w drukarni roznice proponuje tez na forum przelac w sumie tez o to tu chodzilo, ew dodrukuje ze dwa trzy dodatkowe albumy i pusci sie na licytacje forumowa to moze wiecej kasy wpadnie dla nikoniarzy)
do tego dochodzi koszt przesylki, na chwile obecna mysle ze w gre bedzie wchodzil kurier. przesylki kurierskie to ok 23-30 zl w zaleznosci od wagi
poczta chyba nie bedziemy tego slac?
Ostatnio edytowane przez conik ; 13-03-2012 o 23:50
poczta sie nie da? ja tam ostatnio nie oplywam specjalnie w kase,..
Völkchlor
No właśnie. Też bym poczekał z tą wpłatą. Bo dajmy na to ktoś mi robi jutro przelew...I co. Mam robić dolewkę na admina, conica, pocztę etc...Za dwa dni. No i jak jest możliwość, to bym widział w rezerwie pejpala!
Skontaktuj się z nami