Close

Strona 88 z 138 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 871 do 880 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Sorry, że się wtrącę. Tuż obok jest Topola Katowa. To chyba nie knajpa...
    Obawiam się, że dość łyso w okolicy jeżeli chodzi o knajpy - jeżeli natomiast spragnieni jesteście wrażeń prawdziwie polsko-swojskich, proponuję z okolicy Górę Świętej Małgorzaty, z fantastyczną, peerelowską speluną, gdzie po mszy wsypują się aborygeni w białych koszulach, ścieląc potem swymi ciałami przydrożne rowy...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez microbot Zobacz posta
    Sorry Chulbulu Bhubaneswar za daleko.
    No sorry, ale bądźmy uczciwi i solidarni.
    I w takim układzie mi wychodzi, że powinniśmy spotkać się gdzieś w Azerbejdżanie. Niby daleko, ale być może z kozami będzie można się zabawić...
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Domyślnie

No ja się z Chulbulem solidaryzuję. Nawet planuję za jego zdrowie wypić dodatkową kolejkę.

Domyślnie

już za 3 tygodnie targi foto w Łodzi? kto będzie? może tam zrobimy jakieś spotkanie klubu AO (nie mylić z AA... bo to totalne przeciwieństwo)???
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Klawo jak cholera Egon

Mi pasuje wszedzie gdzie: 1) dolece samolotem, 2) bedzie mecz euro przy okazji :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Klawo jak cholera Egon

Mi pasuje wszedzie gdzie: 1) dolece samolotem, 2) bedzie mecz euro przy okazji :P
    Kijów?

Domyślnie

super pomysł, zaciekawił mnie tamat wątko album A0, tez się zapisuje na album tylko musze wymyslic gdzie go postawic, kupuje nowe analogi i szukam skanera, mam juz wiecej niz cyfr, duzo wiecej wiec za pare lat mam nadzieje ze z 10 fot sie znajdzie do nowej edycji, rozumiem ze format albumu będzie A0, fajnie się będzie oglądało takie plakaty.
    F50; F80; S3 Pro; D90; 28 2,8; 50 1,4; 50 1,8; 18-55 VRII, 17-55 2,8; 24-120 2,5-5,6D; 35-105 3,5-4,5; AF 80-200 2,8; SB-900; YN-460, Franka Solida III, Bronka S2A, Fuji GA645Zi, Mamiya 7II

Domyślnie

Widzę że Grynberg nie jest uwzględniony w obliczeniach lokalizacji..
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

wojteh
    Gość

Domyślnie

Allah mówi ze nie ma Grynberg .... To jest potwierdzenie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez microbot Zobacz posta
    No ja się z Chulbulem solidaryzuję. Nawet planuję za jego zdrowie wypić dodatkową kolejkę.

CHulbula i tak by nie bylo, zatrzymaly go pilne sprawy w Allahabadzie, ale wypijmy za jego zdrowie herbatke z mlekiem
    Road to Manila

Strona 88 z 138 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów