Close

Strona 25 z 127 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1268

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    To dokładnie tak jak u mnie Mam nadzieję, że kodek 5d mk III będzie beznadziejny i uda mi się go nie kupić
    AVC-INTRA 100Mbit -niestety nie ma szans żeby był beznadziejny -kupisz

Zadziwiające, jak każda premiera powoduje natychmiastową chęć posiadania czegoś nowego
    Post wyżej pisałem, że mam GH2 i nie potrzebuję Canona/Nikona do filmowania................. na szczęście czy go potrzebuję czy nie jest i tak nieistotne -ja go/je chcę więc wcześniej czy później kupię (a na kogo wypadnie, to zobaczymy po pierwszych sensownych testach).

Cierpimy na tą samą chorobę.......
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    To co - pozbyc się tego cholernego 5di kupić GH2?
    Mogę potwierdzić zhakowane GH2 zabija jakością obrazu. Ten Canon też mi się bardzo podoba, ale najpierw zajadę swoje d700.

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    AVC-INTRA 100Mbit -niestety nie ma szans żeby był beznadziejny -kupisz

Cierpimy na tą samą chorobę.......
    Niestety masz rację

Domyślnie

Fatman, powiedz mi proszę, którego haka mam wgrać do GH2, bo od nadmiaru nowości straciłem orientację (taki coby class 10 wyrabiały)?
    Driftwood Quantum X 'SpanMyBitchUp' v2b -Adaptive Hi Bitrate 25p(50i PsF) INTRA - upto 100M -działa nawet na średnim Kingstonie (niby klasa 6 ), który zapisuje z szybkością 16MB/s

Driftwood Quantum X (v4 Orion) CBR -full AVC-INTRA Matrix -zrywa kask razem z głową, ale wymaga szybszej karty, minimum 30MB/s

http://www.personal-view.com/talks/d...ris-out-now/p1

Sorry za OT
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Fatman, powiedz mi proszę, którego haka mam wgrać do GH2, bo od nadmiaru nowości straciłem orientację (taki coby class 10 wyrabiały)?
    Driftwood Quantum X (v4 Orion) CBR 'Settings' for ptools 3.64d . Na 32GB class 10 działa dobrze.

Domyślnie

A jak ma się pomiar światła w nowym Marku do 91 000 czujnika z D800 ?

Bo gdzieś tego nie mogę znaleźć

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

iFCL 63-zone dual layer metering sensor.

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qba87 Zobacz posta
    A jak ma się pomiar światła w nowym Marku do 91 000 czujnika z D800 ?

Bo gdzieś tego nie mogę znaleźć
    Nawet pierdylionowy czujnik nie zastąpi pomiaru punktowego i kompensacji ekspozycji

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

No i bravo dla pana Canona, bo zrobił następce Nikona czyli to na co czekało, czeka wielu userów D700. Ja sobie jeszcze trochę poczekam na D700S. Cały rok 2012 i kilka miesięcy 2013 cierpliwie przeczekam, a potem jak nie będzie D700S kupie canonowskie 3 szkła: 24mm, 50mm, 135mm albo jak kasy zabraknie zwykłe canonowskie 100mm f2.0 i do tego dwa korpusy 5DMKlll i będzie ok.
    Po wielu doświadczeniach fotografowania ciągle tego samego te 3 ogniskowe wystarczą mi do wszystkiego.
    5DMKlll na papierze zapowiada się świetnie, uszczelnienia, krzyżowe na bocznych, efektywny AF-ponoć, niesamowite podbicie sygnału z matrycy do ekwiwalentu odpowiadającego 12000 ISO !!! , fajna akuratnej wielkości matryca 22 MPX, rewelacyjna szybkostrzelność 6 klatek na sekundę. Echhhh ... tylko te pieruńskie kółko z tyłu trzeba będzie opanować
    Kamerzysta z którym współpracuje często już sobie zamówił nową piąteczkę, bo lubi nowe gadżety wiec będę miał okazje do zapoznania się z tym cudakiem już niedługo
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 03-03-2012 o 14:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Kamerzysta z którym współpracuje często już sobie zamówił nową piąteczkę, bo lubi nowe gadżety wiec będę miał okazje do zapoznania się z tym cudakiem już niedługo
    Kamerzyści pierwsi przed fotografami kupują aparaty! Świat się kończy!
    | N

Strona 25 z 127 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów