Genialna specyfikacja, chyba naprawdę coś się kończy, że Canon wypuszcza takie cacko. Może 3D nadchodzi???
Szukaj
Genialna specyfikacja, chyba naprawdę coś się kończy, że Canon wypuszcza takie cacko. Może 3D nadchodzi???
C
Pytanie czy będą działałyte pola bo z tym może być różnie ja w swoim d700 mam 3 pola którym nie mogę wierzyć :d
Na pierwszy rzut oka brakuje mi 2 rzeczy w stosunku do D800, a może jeszcze nie jest to opisane:
- nieskompresowanego wyjścia video przez HDMI
- nie widzę też żadnego śledzenia 3d w trybie ciągłym AF przy fotografowaniu.
Po coś jednak jest ten dodatkowy procesor i czujnik RGB w 1dx, którego tutaj przyoszczędzili dając teoretycznie ten sam układ AF. Bardzo mnie ciekawi sprawność tego wykastrowanego układu AF.
Kryhu
Z6II | Z50 | D700 | N28/1.4e | S50/1.4 | N85/1.4g | Z24-70/2.8s | N200/2vr | Z16-55 |
Piękna specyfikacja. Aż trudno uwierzyć, że księgowi w Canonie się na to zgodzili. Cena też niezła jak na mniejszego 1Dx![]()
Ostatnio edytowane przez sv ; 02-03-2012 o 10:32
Obejrzalem specyfikacje i ciesze sie, ze w koncu Canonierzy dostali cos porzadnego w malej puszce (przynajmniej wszystko na to wskazuje). W koncu kazdy zazdroscil, ze mamy D700 (mowie o AF, fpsach, itp)Ale dalej nie macie lampy wbudowanej...
Autofocus wyglada bardzo milo, ciekawe jak to smiga.
Skontaktuj się z nami