Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: 11 warstw

Domyślnie

Postępy są. Zobaczymy czy stałe. Niezły portret i obróbka. Osobiście wolę trochę mniej rozmemłane i zaszumione włosy oraz bardziej przestrzenne oczy. Lewa część kadru chyba zbędna. Zdjęcie przypomina wydruk na kiepskiej jakości papierze w podrzędnym magazynie. Ma to swój wydźwięk, ale to tylko jedna praca i choć Woland ciągnie coś podobnego już długo, to moim zdaniem ciężko będzie w nieskończoność. Pod względem twórczym. Pod względem komercyjnym może to się sprawdzać. Jeżeli masz ochotę to mógłbyś wrzucić do wątku "Przed i Po" w Obróbce z jakimś opisem. To każdy będzie mógł sobie sprawdzić, czy uda mu się osiągnąć podobny efekt.

PS. O ten wątek mi chodziło: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=192225
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 22-02-2012 o 14:54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    .... Jeżeli masz ochotę to mógłbyś wrzucić do wątku "Przed i Po" w Obróbce z jakimś opisem. To każdy będzie mógł sobie sprawdzić, czy uda mu się osiągnąć podobny efekt.

PS. O ten wątek mi chodziło: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=192225
    Właśnie zawsze się zastanawiam jak mocno są podrasowane fotki wstawiane na net. Wiadomo że obróbkę praktycznie musi przejść każda ale zastanawiam mnie jak mocno jest to robione i z jakim skutkiem (widząc plik wsadowy) można by wyciągnac z tego wnioski i wnieść coś fajnego do swojego warsztatu
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ok, potem wrzucę opis słowno muzyczny pomijając jakiś istotny szczegół żeby nikt mnie nie podrobił

A tak poważnie to przed zapisem zmergowałem więc faktycznie mogę coś pominąć.

Domyślnie

Jak dla mnie ciut za miękko, modelka b. na tak.

Domyślnie

Dobry portret. Co jedno zdjęcie, to lepsze. A pamiętam jakie zdjęcia mi na początku pokazywałeś Bez porównania. Oby tak dalej.

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Widzę jednak jakby był kolorowy aparat. Podkreślam, mam słaby monitor w pracy.
    Przepraszam, że modelce zaglądam między zęby, ale mnie zaintrygowało.
    To są ''gumki'' na aparacie
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Bognik, co to masz za tytuł?? "Morderator"? Kogo mordujesz?

Domyślnie

A taki mi dali zamiast MODERATOR
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jeżeli masz ochotę to mógłbyś wrzucić do wątku "Przed i Po" w Obróbce z jakimś opisem. To każdy będzie mógł sobie sprawdzić, czy uda mu się osiągnąć podobny efekt.
    Zrobione.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    Bognik, co to masz za tytuł?? "Morderator"? Kogo mordujesz?
    Pewnie inni moderatorzy mówią do koleżanki pieszczotliwie: "Bognik, morderatuj mordo ty moja!"

PS. Eagis dzięki.

Domyślnie

Ladna obrobka i ladnie uchwycona mina ale az prosi sie o zdecydowanie szersze kadrowanie, o dodanie historii do tego spojzenia bo tak to fotka o niczym
    Road to Manila

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów