niezły portret
Szukaj
niezły portret
Postępy są. Zobaczymy czy stałe.Niezły portret i obróbka. Osobiście wolę trochę mniej rozmemłane i zaszumione włosy oraz bardziej przestrzenne oczy. Lewa część kadru chyba zbędna. Zdjęcie przypomina wydruk na kiepskiej jakości papierze w podrzędnym magazynie. Ma to swój wydźwięk, ale to tylko jedna praca i choć Woland ciągnie coś podobnego już długo, to moim zdaniem ciężko będzie w nieskończoność. Pod względem twórczym. Pod względem komercyjnym może to się sprawdzać. Jeżeli masz ochotę to mógłbyś wrzucić do wątku "Przed i Po" w Obróbce z jakimś opisem. To każdy będzie mógł sobie sprawdzić, czy uda mu się osiągnąć podobny efekt.
PS. O ten wątek mi chodziło: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=192225
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 22-02-2012 o 14:54
Właśnie zawsze się zastanawiam jak mocno są podrasowane fotki wstawiane na net. Wiadomo że obróbkę praktycznie musi przejść każda ale zastanawiam mnie jak mocno jest to robione i z jakim skutkiem (widząc plik wsadowy) można by wyciągnac z tego wnioski i wnieść coś fajnego do swojego warsztatu
Pozdrawiam
Ladna obrobka i ladnie uchwycona mina ale az prosi sie o zdecydowanie szersze kadrowanie, o dodanie historii do tego spojzenia bo tak to fotka o niczym
Road to Manila
Ok, potem wrzucę opis słowno muzyczny pomijając jakiś istotny szczegół żeby nikt mnie nie podrobił
A tak poważnie to przed zapisem zmergowałem więc faktycznie mogę coś pominąć.
Jak dla mnie ciut za miękko, modelka b. na tak.
Bognik, co to masz za tytuł?? "Morderator"? Kogo mordujesz?![]()
A taki mi dali zamiast MODERATOR![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Skontaktuj się z nami