Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Domyślnie Laptop dla studentki

Studia humanistyczne. Kwota ok 3 tys pln ale im taniej tym lepiej.
    Wielkość ~13 do ~15 cali. Mała waga. Slim biorę pod uwagę, jeżeli cena będzie do przyjęcia(zdaję sobie sprawę, że będzie wyższa). Brak preferencji co do konkretnej firmy. Zdecydowanie nowy - nie mam czasu oni ochoty na poszukiwania używanego. Laptop będzie pracował jako podstawowy komputer.
    Pozostałe parametry jak najlepsze oczywiście, ale tu już moja wiedza nie jest wystarczająca i stąd wynika prośba do użytkowników forum o pomoc:
    Bardzo proszę o konkretne wypowiedzi ludzi, którzy "siedzą" w temacie. Teoretyczne dywagacje nie bardzo mnie interesują. Zakup na cito i raczej w ogólnie dostępnych sklepach we Wrocławiu lub w Łodzi.

Domyślnie

Jeżeli owa studentka nie musi mieć świecącego, pstrokatego i plastikowego sprzętu to polecam coś z serii probook od hp.
    Mi osobiście wygląd przypada do gustu, obudowa z aluminium i ogólne wykonanie na duży plus. W tej cenie chyba ciężko znaleźć coś*równie wytrzymałego. No i podzespoły już też lepsze - nie takie jak w większości marketowych sprzętów.

Rozmiar i parametry można sobie dobrać sugerując się ceną, chociaż nawet w podstawowej konfiguracji powinien spoko działać.

Domyślnie

http://www.wybieramlaptopa.pl/rankin...szych-laptopow
    Do trzech tysiecy kupisz naprawde pozadnego laptopa, od siebie polecal bym VAIO, ale to moja jazda......
    Pewnie zaraz uslyszysz LENOWO, ASUS, DELL i tysiac innych, uwazam, ze studentka sama powinna wybrac sobie laptopa, najladnieszego dla niej , bo dla kobiet to najwazniejsze......
    Ja bym studentke uczulil na uzywanie podkladki pod laptopa, albo uzywanie go na twardych powierzchniach, nie na kolanach, czy koldrze........
    A na koniec poprosil bym o przeniesienie watku do odpowiedniego dzialu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photofun Zobacz posta
    Jeżeli owa studentka nie musi mieć świecącego, pstrokatego i plastikowego sprzętu to polecam coś z serii probook od hp.
    Mi osobiście wygląd przypada do gustu, obudowa z aluminium i ogólne wykonanie na duży plus. W tej cenie chyba ciężko znaleźć coś*równie wytrzymałego. No i podzespoły już też lepsze - nie takie jak w większości marketowych sprzętów.

Rozmiar i parametry można sobie dobrać sugerując się ceną, chociaż nawet w podstawowej konfiguracji powinien spoko działać.
    Owa studentka to moja córa
    Nie musi mieć świecącego, pstrokatego i plastikowego sprzętu. Obecnie używa a raczej już nie używa HP Pavilion DV3. Niestety wydaje już ostatnie tchnienia.

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    http://www.wybieramlaptopa.pl/rankin...szych-laptopow
    Do trzech tysiecy kupisz naprawde pozadnego laptopa, od siebie polecal bym VAIO, ale to moja jazda......
    Pewnie zaraz uslyszysz LENOWO, ASUS, DELL i tysiac innych, uwazam, ze studentka sama powinna wybrac sobie laptopa, najladnieszego dla niej , bo dla kobiet to najwazniejsze......
    Ja bym studentke uczulil na uzywanie podkladki pod laptopa, albo uzywanie go na twardych powierzchniach, nie na kolanach, czy koldrze........
    A na koniec poprosil bym o przeniesienie watku do odpowiedniego dzialu.
    Dzięki za sugestie i cenne uwagi. Do jakiego działu mam przenieść post? Myślę, że tu jest ok.

Domyślnie

Post nadaje sie do dzialu komputery, oczywiscie bez urazy, ale tam dostaniesz duzo dokladniejsze wskazowki
    Moim zdaniem powinienes zabrac corke do sklepu i kazac jej wybrac, kazdy laptop na rynku pociagnie programy dla studenta, chyba, ze Twoja corka bedzie studiowac grafike komputerowa i bedzie potrzebowala mega mocy graficznej
    Osobiscie mam zle doswiadczenia z HP, ale ktos inny moze powiedziec to samo o VAIO, wiec nie zniechecam

Domyślnie

Wzrok już nie ten - szukałem tego działu a on napisany małymi literkami. Mea culpa.

Domyślnie

Przekracza budżet, ale prezentuje się zacnie: Samsung NP-530U3B-A02PL W7HP + Office H&S 2010 PL (klucz)

Jest na mojej liście. Przeznaczenie takie same, tzn. dla córki maturzystki / studentki.

PS.
    Mam w domu 2 notebooki HP - nigdy więcej.
    Sam używam Sony Vaio - jest OK, ale za te pieniądze powinienem był kupić Apple'a (następnym razem).
    Ostatnio edytowane przez marekm ; 22-02-2012 o 12:29

Domyślnie

Ma jednak wadę: brak napędu.
    Też Apple chodzi mi po głowie ale budżet dużo większy potrzebny.
    Ostatnio edytowane przez Marek ; 22-02-2012 o 12:40

Domyślnie

Kup Macbooka Air 11" - córka będzie wniebowzięta. Prywatnie takiego używam i z obserwacji moich zachowań klientek niezbicie wynika, że wprost niebywale podoba się kobietom - biorą, tulą, oglądają, głaskają, przymierzają do torbki i butów...

Domyślnie

niewiem co wy w tym "zgnilym jablku" widzicie... no ale czego sie nie robi dla "renomy" w zyciu nic tej szmatlawej firmy nie kupie od czasu ipoda w ktorym nawet baterii sie nie da wymienic a wogole to serwisowo jest nie naprawialny po gwarancji - nie mowie tu o gieldziarzach i zlotych raczkach... a cena... no chyba ze dobry znaczy drogi

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów