Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mnie po wielu poszukiwaniach i próbach zadowoliła Toshiba R830-111.
    Jak najbardziej godny uwagi i rozpatrzenia do zastosowań mobilno/studenckich . Przez dwa tygodnie miałem możliwość testowania tego urządzenia i sprawiał wrażenie wystarczająco solidnego do pracy w warunkach ciągłego przemieszczania się Cena .. no cóż jest to już model z grupy tzw. "biznesowej" wiec kosztuje więcej ...ale ... za to przynajmniej teoretycznie o podwyższonej wytrzymałości mechanicznej.

Domyślnie

dziękuje wszystkim za uwagi cenne i te trochę mniej
    oczywiście z uwagą przeczytam następne sugestie, kupno troszkę się opóźnia, więc jest jeszcze czas na przemyślenia.... i tak głos decydujący należy do przyszłej właścicielki i tego, ile jest w stanie dołożyć do czegoś extra z własnej kieszeni

Domyślnie

Powiem Ci że jeśli nie będzie grać ani renderować grafiki 3d to idź z nią do sklepu, daj jej do dyspozycji jakąś tam kwotę i niech kupi co jej się podoba, do tego dobra torba i etui na sprzęt Teraz wszystko uciągnie windows + ofiice + przeglądarkę odradzam tylko Atomów (procesory) i podobnych a sam lubię z nowszych intela (i3 i i5) do tego 4giga ramu i wystarczy. Wszystko się psuję i nie wierzę w super hiper firmy (chociaż mało znanych i acerów nikt z moich znajomych nie kupuje), mam styczność z racji studiów informatycznych z różnymi firmami i powiem że zdarza się żeby padły po miesiącu nawet zachwalane tu modele. Kwestia szczęścia.
    Napisane z Asusa
    Ostatnio edytowane przez jatoja2 ; 29-02-2012 o 01:29

Domyślnie

Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat tych dwóch modeli: HP ProBook 5330m vs DELL Vostro V131 i5 2450M.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów