Ja bym chętnie zobaczył czy kość niezgody jest również w tatuażach i oćwiekowana.![]()
Szukaj
Ja bym chętnie zobaczył czy kość niezgody jest również w tatuażach i oćwiekowana.![]()
Wrzuć więcej!
Łanie zaświecone i kolorystyka świetna. Jedynie trójka mi się nie podoba... za rękę w kadrze
Twoich prac córce nie pokażę bo sie zaraz odziurkuje i tak juz ma troche tego w sobie na sobie,Tato ma tatuaże a córka Piercing
a Zdjecia - Super i dobrze ze wystawiasz bo taki jak ja ma z czego sie uczyć.
Pozdrawiam
w pierwszym zazolcony makijaz przy wodzi na mysl siniaki...w drugim fatalne udrapowanie tkaniny i odciski bielizny na niej.....trzecie...pognieciona koszula....suma sumarum...swietny temat...charakterystyczna modelka (gratuluje modow i tatuazy) ale kompletnie zwalone wykonanie
Widziałem na FF i byłem za. Jest cos w tym zdjeciu. Mi sie pierwsze podoba bardzo
Niettam akurat nie - chociaż plecy i żebra, uda też pomalowane
A mnie ta ręka tam pasujeBtw. Maciej Bogaczyk narzekał, że się wybrać do Ciebie nie może
Niestety zauważyłam po fakcie.
Siniak? No bez jaj. Makijaż wykonywała wizażystka i dobierany był pod kolor tatuaży jak i bluzki (a nie tkaniny). A co do pogniecionej koszuli - przypominam, że to portret a nie glamour, dlatego też w tym dziale to jest publikowane. Wg mnie nie wszystko musi być wymuskane i wycackane na maksimum.
oczywiscie ze nie musi byc ...ale tu imo sprawia wrazenie niechlujnosci....zas zolte siniaki sa po kilku dniach od pobiciaa to ze wizazystka...bluzka itp...coz...ja tak to widze...fotografujac musisz przewidziec pewne rzeczy...cyfra to ulatwia...na Twoim miejscu zaprosilbym modelke jeszcze raz i popracowal nad konkretniejszym tematem
Ostatnio edytowane przez conik ; 21-02-2012 o 15:14
Również według mnie makijaż jest dziwnie wykonany, zarówno w sile, równości, jak i kolorze - twarz wyszła złociście i także w fakturze i kontraście stoi w opozycji do kolorytu reszty ciała. Nie znam się na samej sztuce, ale widzę, co bym musiał poobrabiać (popoprawiać). Z tych kadrów, żaden mi nie podchodzi. Kształt bielizny niestety koszmarny i należało tu lepiej przemyśleć ubiór moim zdaniem. Szczególnie wśród kobiet, jego rearanżacja nie powinna być problemem.
W samej obróbce najbardziej podoba mi się zdjęcie trzecie. Jedynym minusem jest tu kompozycja z dłonią, która tu po prostu drażni. Pogłębienie cienia pod łukami brwiowymi nadało oczom ciekawej oprawy, a zdjęciu klimatu. Zyskała też grzywka na świetle. Tylko częściowo pognieciona koszula... dyskusyjna. O dziwo prążki aż tak nie przeszkadzają.
Nie opowiadaj tylko pokazuj!
PS. Jak zwykle z przyjemnością wszedłem sobie na blog i obejrzałem starsze sesje z Alicją. Części zdjęć nie widziałem, więc krok był jak najbardziej słuszny. Niesamowita modelka. Aha, no i fotografie przepiękne.
Ostatnio edytowane przez swider ; 22-02-2012 o 02:05 Powód: Łączenie.
Łoooooo kurcze Aniu .... ale ruch u Ciebie. Chyba jutro moje z tej sesji też wrzucę, ale znając moje szczęście to przeleci na drugą stronę jak maślanka przez kiszki![]()
Skontaktuj się z nami