Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Tattoo lady

Domyślnie

Coś mi to wszystko barwowo i oświetleniowo nie pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Łoooooo kurcze Aniu .... ale ruch u Ciebie. Chyba jutro moje z tej sesji też wrzucę, ale znając moje szczęście to przeleci na drugą stronę jak maślanka przez kiszki
    No ale widzisz Nawytykali mi

Ciężko Wam dogodzić Panowie A tak serio mówiąc oczywiście przyjmuję do wiadomości, niemniej jednak jak na 3 cz 4 wizytę w studio i tak jestem zadowolona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zlosnica Zobacz posta
    No ale widzisz Nawytykali mi

Ciężko Wam dogodzić Panowie A tak serio mówiąc oczywiście przyjmuję do wiadomości, niemniej jednak jak na 3 cz 4 wizytę w studio i tak jestem zadowolona
    Nam dogodzić łatwo ale to temat rzeka i nie nadaje się na forum :P
    A same zdjęcia są piękne choć bw jakoś nie do końca mi podchodzi, oraz ten stanik ale to taki szczegół
    xD

Domyślnie

Już wiem - mam wrażenie że nastąpiła tu próba połączenia 2 przeciwstawieństw.
    Z jednej strony światło przeznaczone (ogólnie postrzegane jest tak) do fotografii portretowo glamourowej a z drugiej strony wytatuowana dziewczyna , której nijak to nie pasuje.
    Stawiam flaszkę dobrego winka że zmiana stylu świecenia , na rysunkowe doda "kopa" temu zdjęciu. Dwa: ustawienie modelki - no nie jest to wypindrzona smarkula - tylko mocne dziewczę z własnymi "jajami" - dlaczego tego nie pokazać ?
    Kolorystyka - to juz ktoś pisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Już wiem - mam wrażenie że nastąpiła tu próba połączenia 2 przeciwstawieństw.
    Z jednej strony światło przeznaczone (ogólnie postrzegane jest tak) do fotografii portretowo glamourowej a z drugiej strony wytatuowana dziewczyna , której nijak to nie pasuje.
    Stawiam flaszkę dobrego winka że zmiana stylu świecenia , na rysunkowe doda "kopa" temu zdjęciu. Dwa: ustawienie modelki - no nie jest to wypindrzona smarkula - tylko mocne dziewczę z własnymi "jajami" - dlaczego tego nie pokazać ?
    Kolorystyka - to juz ktoś pisał

To ja już tłumaczę Jak ktoś spojrzy na PF Darii to zobaczy, że ma same takie zdjęcia z 'pazurem' No i się biedna skarżyła, że tatuaże tatuażami, ale ona też kobietą jest w końcu! No i ona jakieś portrety fajne, mniej 'pazurowe' chce No i taki efekt Tak źle, tak niedobrze. Ale wino chętnie przyjmę - byle półsłodkie

Domyślnie

No kurcze....ale jakoś nie pasuje....
    chyba "sposobu" nie znalazłaś

Domyślnie

W misie i puchate osły ją wrzucić! Ubrać w różowe podkolanówki i będzie na pewno INACZEJ.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    No kurcze....ale jakoś nie pasuje....
    chyba "sposobu" nie znalazłaś
    Pozwolę się sobie nie zgodzić

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    W misie i puchate osły ją wrzucić! Ubrać w różowe podkolanówki i będzie na pewno INACZEJ.

Domyślnie

To się pochwalę, a co!

Od dzisiaj w Empikach Pozdrawiam!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów