Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Tattoo lady

Domyślnie

Ja bym chętnie zobaczył czy kość niezgody jest również w tatuażach i oćwiekowana.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wrzuć więcej!
    Łanie zaświecone i kolorystyka świetna. Jedynie trójka mi się nie podoba... za rękę w kadrze

Domyślnie

Bardzo fajnie zaświecone i obrobione
    Cytat Zamieszczone przez pmpmwd Zobacz posta
    …z wyjątkiem tła, aż prosi się o jakieś graffiti w tle,..
    tło białe jak najbardziej tutaj pasuje, kolorowe graffiti moim zdaniem za bardzo zlewało by się z tattoo dziewczyny.
    2 mi się bardziej podoba
    Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    przeszkadza mi stanik...
    Mi także, jeżeli był to można by było usunąc

Domyślnie

Twoich prac córce nie pokażę bo sie zaraz odziurkuje i tak juz ma troche tego w sobie na sobie ,Tato ma tatuaże a córka Piercing

a Zdjecia - Super i dobrze ze wystawiasz bo taki jak ja ma z czego sie uczyć.

Pozdrawiam

conik
    Gość

Domyślnie

w pierwszym zazolcony makijaz przy wodzi na mysl siniaki...w drugim fatalne udrapowanie tkaniny i odciski bielizny na niej.....trzecie...pognieciona koszula....suma sumarum...swietny temat...charakterystyczna modelka (gratuluje modow i tatuazy) ale kompletnie zwalone wykonanie

Domyślnie

Widziałem na FF i byłem za. Jest cos w tym zdjeciu. Mi sie pierwsze podoba bardzo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ja bym chętnie zobaczył czy kość niezgody jest również w tatuażach i oćwiekowana.
    Niet tam akurat nie - chociaż plecy i żebra, uda też pomalowane

Cytat Zamieszczone przez J4R Zobacz posta
    Wrzuć więcej!
    Łanie zaświecone i kolorystyka świetna. Jedynie trójka mi się nie podoba... za rękę w kadrze
    A mnie ta ręka tam pasuje Btw. Maciej Bogaczyk narzekał, że się wybrać do Ciebie nie może

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Mi także, jeżeli był to można by było usunąc
    Niestety zauważyłam po fakcie.

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    w pierwszym zazolcony makijaz przy wodzi na mysl siniaki...w drugim fatalne udrapowanie tkaniny i odciski bielizny na niej.....trzecie...pognieciona koszula....suma sumarum...swietny temat...charakterystyczna modelka (gratuluje modow i tatuazy) ale kompletnie zwalone wykonanie
    Siniak? No bez jaj. Makijaż wykonywała wizażystka i dobierany był pod kolor tatuaży jak i bluzki (a nie tkaniny). A co do pogniecionej koszuli - przypominam, że to portret a nie glamour, dlatego też w tym dziale to jest publikowane. Wg mnie nie wszystko musi być wymuskane i wycackane na maksimum.

conik
    Gość

Domyślnie

oczywiscie ze nie musi byc ...ale tu imo sprawia wrazenie niechlujnosci....zas zolte siniaki sa po kilku dniach od pobicia a to ze wizazystka...bluzka itp...coz...ja tak to widze...fotografujac musisz przewidziec pewne rzeczy...cyfra to ulatwia...na Twoim miejscu zaprosilbym modelke jeszcze raz i popracowal nad konkretniejszym tematem
    Ostatnio edytowane przez conik ; 21-02-2012 o 15:14

Domyślnie

Również według mnie makijaż jest dziwnie wykonany, zarówno w sile, równości, jak i kolorze - twarz wyszła złociście i także w fakturze i kontraście stoi w opozycji do kolorytu reszty ciała. Nie znam się na samej sztuce, ale widzę, co bym musiał poobrabiać (popoprawiać). Z tych kadrów, żaden mi nie podchodzi. Kształt bielizny niestety koszmarny i należało tu lepiej przemyśleć ubiór moim zdaniem. Szczególnie wśród kobiet, jego rearanżacja nie powinna być problemem.
    W samej obróbce najbardziej podoba mi się zdjęcie trzecie. Jedynym minusem jest tu kompozycja z dłonią, która tu po prostu drażni. Pogłębienie cienia pod łukami brwiowymi nadało oczom ciekawej oprawy, a zdjęciu klimatu. Zyskała też grzywka na świetle. Tylko częściowo pognieciona koszula... dyskusyjna. O dziwo prążki aż tak nie przeszkadzają.

Cytat Zamieszczone przez zlosnica Zobacz posta
    Niet tam akurat nie - chociaż plecy i żebra, uda też pomalowane
    Nie opowiadaj tylko pokazuj!

PS. Jak zwykle z przyjemnością wszedłem sobie na blog i obejrzałem starsze sesje z Alicją. Części zdjęć nie widziałem, więc krok był jak najbardziej słuszny. Niesamowita modelka. Aha, no i fotografie przepiękne.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 22-02-2012 o 02:05 Powód: Łączenie.

Domyślnie

Łoooooo kurcze Aniu .... ale ruch u Ciebie. Chyba jutro moje z tej sesji też wrzucę, ale znając moje szczęście to przeleci na drugą stronę jak maślanka przez kiszki

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów