Zapraszam do komentowania i oceniania:]
Pozdrawiam :]
Szukaj
Zapraszam do komentowania i oceniania:]
Pozdrawiam :]
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
jak Ci juz mowilem na czacie - bardzo fajna fotka (pozostale dwie tez mogles pokazac). Moze bym ciut ciasniej skadrowal, zeby postac nie byla tak w centrum. Na plus ostrosc, ktora czesto sie gubi podczas ognistych fotek
pozdrawiam
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
zdjęcie jako temat nie zainteresowało szczególnie ale jest cholernie dobre technicznie. przy tym świetle tak czysty obraz i taka GO.. szkoda ze exif tak skąpy. choc rzadko o to pytam to zdradź proszę warunki robienia zdjęcia, czas iso ogniskowa.. widze w stopce VRkę, czy to ona była pomocna przy tym zdjęciu??
ogólnie przyjemny odbiór, super wyszedł chodnik, mokry rozświetlony ogniem i właśnie duża GO.. super.
Pozdrawiam, Kac
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Ciekawi mnie gdzie ty ją widzisz.
A teraz o zdjęciu.Fuji FinePix s5(600) pro(lubiany przez Odiego83 ) + szeroki kąt
myśl o D70(nabiera kształtów:])
http://pozeraczowiec.digart.pl <-trochę moich prac marnych.
Przyjemne. Ogólnie na plus ale ja bym chyba skadrowała ciaśniej odrobinę.
mnie z kolei nie przypadło do gustu, ustawienie tej (chyba) pani jakieś takie dziwne no i mam wrażenie, że ciut krzywo...
Kacper: czas 1/25s, przysłona 3.2, iso 200, ogniskowa 6.3mm (odpowiednik dla 35mm- 3.
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
hehe dzieki;]
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Skontaktuj się z nami